Біорозкладний засіб для чищення велосипедів Squirt

Біорозкладний засіб для чищення велосипедів Squirt

Біорозкладний засіб для чищення велосипедів Squirt

Детально про продукт.

Біорозкладний засіб для миття велосипедів Squirt - це ефективний засіб для миття велосипедів і м'який знежирювач для ефективного очищення, який не завдає шкоди здоров'ю. Не містить вільних їдких речовин, біологічно розкладається та не викликає корозії. Видаляє стійкі забруднення без шкоди для вас, вашого велосипеда чи навколишнього середовища. Підходить для всіх типів велосипедів, включаючи електровелосипеди, і може використовуватися для очищення такого спорядження, як шоломи, взуття та гідратаційні пакети. Доступний у вигляді концентрату об'ємом 5 літрів, пакетиків з суперконцентратом по 30 мл, готового до використання розпилювача об'ємом 750 мл, що містить 3 пакетики з суперконцентратом по 30 мл, коробки з 10 пакетиками з суперконцентратом по 30 мл і коробки з пакетиками з суперконцентратом для продажу в точках продажу об'ємом 50 пакетиків з суперконцентратом по 30 мл.

Наш біорозкладний суперконцентрат для миття велосипедів можна використовувати як розчин для миття велосипедів, розчинивши 1 пакетик по 30 мл у 720 мл (24 унції) чистої води. Найзручніший спосіб розвести суперконцентрат - висипати вміст 30-мл пакетика з суперконцентратом у пляшку з розпилювачем об'ємом 750 мл і залити водою об'ємом 720 мл. Струсіть, щоб концентрат повністю розчинився, перш ніж використовувати його як засіб для чищення велосипеда, розпилюючи безпосередньо на велосипед. Для легкого знежирення використовуйте 1 пакетик по 30 мл з 180 мл чистої води. Завжди тестуйте розчин на невеликій ділянці матеріалу, перш ніж продовжувати.

Залежно від того, наскільки стійкий бруд/жир ви хочете видалити, Суперконцентрат можна розвести у співвідношенні 1 пакетик (30 мл) + 180 мл води. Більш сильне розведення не рекомендується. Стандартний концентрат можна використовувати в розведенні 1:5 для стійких забруднень або нерозбавленим для легкого знежирення. Завжди перевіряйте розведення на невеликій ділянці матеріалу, щоб забезпечити безпеку використання.

Також ви можете використовувати Суперконцентрат 30 мл у розведенні одного пакетика Суперконцентрату 30 мл + 180 мл чистої води як м'який знежирювач ланцюга (1 пакетик 30 мл + 180 мл води). Для цієї мети можна використовувати звичайний концентрат у нерозбавленому вигляді. Замочіть ланцюг у розчині щонайменше на 30 хвилин, потріть, промийте чистою водою і повторіть процедуру за необхідності. Біорозкладний очищувач для велосипедів Squirt також добре працює як знежирювач для звукового очищувача у вищезазначених розчинах.

Біорозкладний очищувач велосипедів Squirt безпечний для сталі, алюмінію, карбону, гуми та більшості тканинних виробів. 

Біорозкладний очищувач для велосипедів Squirt - це м'який та екологічно безпечний лужний знежирювач на водній основі, що не містить алкілфенол етоксилатів (APEO), нонілфенолу (NP) та фосфатів. Хоча фосфати не є шкідливими для людини, добре відомо, що антропогенне (штучне) надходження фосфору має значний вплив на екосистеми і може завдати шкоди здоров'ю річок і озер (евтрофікація). Squirt Biodegradable Bike Cleaner біологічно розкладається відповідно до Цілей ЄЕС 73/404/EEC (біологічне розкладання поверхнево-активних речовин з первинним ступенем розкладання > 90%) і не містить жодних парафінових розчинників, гліколів або будь-яких гліколевих ефірів.

Коментарі