БЕЗКАМЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ: інструмент DART від Stan

Безкамерні технології: інструменти для ремонту проколів безкамерних покришок.

Stan`s No Tubes - американський бренд, який спеціалізується на безкамерних технологіях. Завдяки продукції Stan`s No Tubes велосипедисти з легкістю можуть вирішити проблеми проколів покришок. 

Саме інструмент DART, запатентований брендом Stan`s No Tubes - незамінний аксесуар для тих, хто катається на безкамерках.

Безкамерні технології, інструмент ДАРТ купити в Україні та Києві

На фото DART -  спеціальний інструмент для латання безкамерних покришок.

 

DART - це спеціальний інструмент для латання безкамерних покришок.

Принцип дії:  вставляємо наконечник з м'якою пробкою в дірку і витягуємо його, залишаючи латку всередині. Вона допомагає герметику швидко заклеїти покришку при великих проколах, коли жодний герметик в світі з цим вже не впорається.

Безкамерні технологоії, інструмент для латання безкамерних покришок DART.

На фото інструмент для латання безкамерних покришок DART.

 

Чим він кращий за інші аналогічні рішення?

На ринку вже давно представлені аналогічні інструменти. Але DART має свої переваги. Пробка зі спеціального матеріалу вступає в хімічну реакцію з герметиками і надійно кристалізується в місці проколу.

Латання безкамерної покришки інструментом DART

 

Другою особливістю є простота використання.

Вам треба лише зняти пластиковий ковпачок і засунути пробку в покришку. Можна їхати. Не треба нанизувати волокна на гостру голку, боятись пошкодити нею гуму, слідкувати за кількістю матеріалу в запасі.

Безкамерні технології, інструмент для латання проколів в безкамерних покришках.

На фото велосипедний інструмент для латання проколів безкамерної покришки.

 

Американський бренд Stan`s No Tubes лідер у безкамерних технологіях. Компанія спрямувала усі зусилля на розробку та створення професійних ободів, зібраних коліс, герметиків, ніпелів для безкамерок, ободних стрічок і спеціальних інструментів для усунення проколів, як от DART.

Stans постійно займається оновленням і тестуванням своєї продукції, що дозволяє створити найміцніші та найлегші колеса,  які в свою чергу допомагають спортсменам покращувати результати на змаганнях, а також комфортно кататись у будь-яких умовах.

 

Купити інструмент для ремонту проколів безкамерних покришок ви можете у веломагазині Велодім.Київ на Оболоні.

Скориставшись послугами нашої веломайстерні, ви можете перейти на безкамерні колеса. Кваліфіковані працівники нададуть вичерпну консультацію щодо вибору комплектуючих. 

Обирайте якісні інструменти у кращому веломагазині на Оболоні.

Коментарі