Велосипедне світло Ravemen: бренд, технології, моделі

Велосвітло Ravemen - лідер у країнах Європи та в Австралії.

велосипедне світло Ravemen, велосвтло равемен

Саме до такого висновку прийшли автори теста фари Ravemen в інтернет-журналі Байкрадар.

Знайомимо вас з брендом Ravemen та моделями, що представлені у веломагазині Велодім.

  1. Знайомство з брендом
  2. Огляд технологій
  3. Огляд моделей велосипедного світла Ravemen

 

Бренд Ravemen

Ravemen - це авторитетна компанія, чиї потужності розташовані в піднебесній і яка заробила собі ім’я у світі,  завдяки якісному продукту, який вони виробляють. Всі їх зусилля сфокусовані лише на одному – вдосконаленні та створенні нового технологічного світла, яке буде надійним провідником у світі темряви для велосипедистів.

Дистриб’юція світла у значній мірі представлена в різних країнах Європи та у Австралії.

Світло Ravemen потрапляє у огляди райдерів та незалежне тестування з іншими світовими брендами, в якому Ravemen займає лідируючі позиції.

Так, у 2019 році відбувся тест світла Ravemen моделі PR1600, яке опубліковане на сайті Байкрадар.

велосвітло равемен 1600

Оригінальна стаття-огляд велосипедного світла Ravemen PR 1600

Україномовна стаття велосипедного світла Ravemen PR1600

Високі оцінки після тестування в екстремальних умовах дають зрозуміти, що це світло знаходиться на найвищих позиціях у рейтингу не просто так, а завдяки своїм характеристикам – яскравість, час роботи, якість променя та того, як він малює рельєф поверхні.

 

Технології велосипедного світла Ravemen 

  1. Переднє світло Ravemen 

  2. Заднє світло Ravemen 

Переднє світло умовно можна поділити за призначенням:

  • Для ком'ютінґ (Серія LR)

  • Для роуд (Серія CR)

  • Для трейл (СеріяTR)

 

Переднє світло

Джерело світла:

  • У світла Ravemen використовується якісні Крі діоди зтерміном служби (час вигорання) 50 000 годин. Якщо умовно поділити цю цифру на 2 години (приблизний час використання світла у день) та на 365 днів у рік, то діод буде працювати десь 68 років без вигорання. Вражаюча цифра, чи не так?

 

  • Компанією Ravemen була розроблена та запатентовав лінза за технологією Anti-glare, яка не засліплює зустрічний транспорт завдяки своїй конструкції – верхні шторки на лінзі зрізають частину промінню, роблячи його у вигляді прямокутника

 

велосипедне світло равемен технологія антіглейр

Головною метою розробників при створенні цієї лінзи було створення світла, подібного до автомобільного, яке раніше не можна було зустріти на велоринку. І такий правильний підхід, який декларує безпеку на дорозі та повагу до оточуючих нас дуже захоплює. Саме такий тип лінз застосований в світлі серій CR та TR.

В цьому році з’явилася нова модель від Ravemen СР1000 – в якій реалізовано друге покоління оптичної лінзи Anti-glare у вигляді Т-подібного проміння, яка так само спрямована на те, щоб не засліплювати зустрічний транспорт. Проміж тим, фара дає блискучий прямий потік світла на відстань та яскраве освітлення по бокам. Незабаром очікуємо цю фару у нашому веломагазині.

світло равемен т-подібна технологія світіння

 Друга особливість світла Ravemen , це комбінування різного типу лінз для ще більшого комфорту та універсальності використання. Так, в серіях світла PR 2 діоди мають 2 різні за типом оптичні лінзи – перша з технологією  Anti-glare, яка не засвічує зустрічний транспорт, а друга з призначенням Трейл - дає широкий промінь світла, який освітлює віддалені зони забезпечуючи видимість на відстань до 110 метрів. Це комбінація 2 діодів має назву HiLo Beam – і велосипедист може обирати потрібний режим з одним діодом в залежності від умов, або використовувати два діоди одночасно, наприклад в екстремальних умовах на трейлах в повній темряві.

велосвітло равемен

 

 

Джерело енергії:

 

В світлі Ravemen використовуються вбудовані акумулятори Lithium-Ion – і в залежності від моделі вони мають різну ємність.   

В серії TR батарея працює в дві сторони – окрім стандартного заряду батареї можна підзарядити ґаджет, як від Павербанк, через USB роз’єм, який розташований поруч з microUSB чи Type-C (останні нові моделі світла вже укомплектовано роз’ємом Type-C).

 

На фарах серії ТR1200, 1600 та СR900 ще додатково присутній лед екран, який показує час роботи в різних режимах світіння.  

ravemen cr900 велосвітло равемен

 

А світло СR900 додатково має дуже круті фішки:

Сенсорна кнопка для керування режимами (окрім виносної провідної кнопки)

Та можливістю налаштування яскравості променю в індивідуальному режимі, під свої вимоги.  

 

Корпус – всі фари Ravemen виготовлені з алюмінію із анодованим покриттям та мають стандарт вологозахисту від IPX6 до IPX8.

 

Моделі світла серії Road – СР та Trail – TR– мають в комплекті виносну кнопку.

Серія LR має можливість керування режимами через кнопку, але вона не йде в комплекті.

 

Заднє світло

Досить часто можна спостерігати батли між мигалками різних виробників, які проводять велосипедисти, міряючись Люменами та часом світіння. І Ravemen має чим пишатись. В асортименті заднього світла є 4 моделі мигалок зі світловим потоком від 20 Лм до 300 Лм.

велосвітло заднє TR300 ravemen

До прикладу,  ТR300 - світловий потік у 300 Лм, оснащена батареєю ємністю 1600 mAh/3.7V. Три  надяскравих діоди позначать велосипедиста на дорогах міста в умовах сильного трафіку ідеально. До переваг можна додати її вологозахист рівня IPX4, режим авто ввімкнення-вимикання та пам’ять режиму, який був включений до вимкнення. До речі, саме ця мигалка увійшла до ТОП продажів заднього світла цього року.

До Топ продажів також входить маленька та легенька мигалка ТR20. Завдяки кліпсі її можна зачепити на шолом, рюкзак чи сумку. Вага у 15 грамів робить її безцінною у асортименті не тільки світла Ravemen. Додатковий беззаперечний плюс мигалки - це боковий засвіт.

Наступна мигалка в асортименті Ravemen це ТR30 з повним засвітом корпусу на 360 градусів та ТR50 з сенсорною кнопкою перемикання режимів.

заднє велосвітло Ravemen tr30

 

Моделі велосипедного світла Ravemen

У веломагазині Велодім представлено ряд моделей велосипедного світла Ravemen.

Ближчим часом очікуємо на нові моделі.

А зараз можете переглянути вже наявні фари та блимавки на нашому сайті.

велосвітло ravemen cr300

Ravemen CR300

ravemen pr1200

Ravemen PR1200

велофара ravemen cr500

Ravemen CR500

велофара ravemen pr 1600

Ravemen PR 1600

ravemen tr 300 заднє велосвітло

Ravemen TR 300

А також на цій сторінці зібрані всі велофари та задні бливамки від Ravemen

 

У веломагазині Велодім ви завжди зможете купити велосипеди, велоаксесуари, велоодяг та комплектуючі. У веломайстерні можна пройти ТО велосипеда та здійснити ремонт.

Також ми є у соціальних мережах Facebook та Instagram. Підписуйтесь на наші сторінки, щоб першими отримувати інформацію про нові надходження, акції та неймовірні пропозиції.

Велодім - веломагазин унікальних пропозицій!

 

 

Коментарі