Мастило Squirt для низьких температур

Squirt Low Temp Lube - мастило для ланцюга для низьких температур

Мастило для ланцюга Squirt для низьких температур

На фото мастило для ланцюга Squirt для низьких температур

 

Для тих велосипедистів, які наважуються їздити в ожеледицю або по снігу, неодмінно варто дізнатися про Squirt Low Temp Lube.


Засноване на бестселері Long Lasting Chain Lube, Squirt Low Temperature Chain Lube містить присадки, розроблені для підтримки оптимальної консистенції мастила при температурі нижче 0 °C.


Як це працює:

Температура нижче нуля впливає на твердість частинок воску, знижуючи ефективність мастила.

Низькотемпературне мастило Squirt Low Temp Lube має модифіковану точку застигання, що дозволяє йому оптимально змащувати при низьких температурах, довше зберігаючи ваш ланцюг безшумним і чистим. До складу мастила входять різні воски для оптимальної роботи, включаючи ефективне змащування та зчеплення з ланцюгом. Завдяки тому, що мастило сухе, воно не накопичується і не утворює пасти, що подовжує термін служби приводного механізму.

 

Переваги:

  • Хороша продуктивність в холодних умовах

  • Взаємозамінне зі стандартним мастилом для ланцюгів Squirt Chain Lube

  • Підходить для всіх типів велосипедних ланцюгів

  • Доступне у флаконах 15 мл та 120 мл

  • Біологічно розкладається, не містить PFAS, не містить розчинників

 

Відгуки від велосипедистів про мастило Squirt Low-Temperature Chain Lube

відгуки про мастило squirt для низьких температур

"Мастило Squirt Low Temp Lube було моїм паличкою-виручалочкою під час холодних канадських зим, а також під час тренувань у непальських Гімалаях.
На відміну від інших мастил, Squirt Low Temp Lube зберігає високу в'язкість при низьких температурах, що дозволяє легко наносити його на ланцюг, щоб забезпечити безперебійний рух в холодних умовах.
Мені більше не потрібно розігрівати мастило на вогні перед нанесенням", - Корі Воллес, чемпіон Канади та світу з маунтенбайку в 24-годинній гонці соло.

низькотемпературне мастило squirt відгуки

Низькотемпературне мастило стало для мене справжньою паличкою-виручалочкою.
Я активно використовував його під час холодної зими в Колорадо і виявив, що воно бездоганно працювало під час 200-кілометрової гонки на велосипеді навколо Йеллоустоуна при мінусовій температурі протягом всієї гонки. Я застосував його один раз напередодні ввечері, і на фініші ланцюг працював так само тихо, як і на старті. Я дуже вражений!

Алекс Хоуз, колишній професійний шосейний велогонщик Світового туру, який виступав за одну команду всю свою кар'єру (2012-2022, Garmin Slipstream/EF Education First).

 

Обирайте якісне та надійне мастило Squirt для вашого велоиспеда.

Коментарі