Світло рівня Hi-End. Ravemen - протестуй технології!

Світло рівня Hi-End. Ravemen - протестуй технології!

Raveman - це нове ім'я в світі високоякісного світла, багато хто прирівнює їх до Lezyne, хоча це й не зовсім коректно.

Це суперсучасне технологічне світло має переваги у порівнянні майже з кожною моделлю подібних виробників в даному ціновому сегменті.

По-перше - це висока ємкість батарей, які застосовує виробник, причому, вбудованих (заряджаються від Micro-USB). У найпотужнішої фари батарея має ємкість 5200 mAh, чого вистачить до 2 годин неперервного світіння в максимальному режимі (вмикання якого, зазвичай, буває досить рідко) із виходом свілового потоку в 1200 Люменів.

По-друге - використання спеціальної оптики забезпечує напрочуд зручну та продуману засвітку, що досить важливо для використання на велосипеді.

По-третє, всі моделі переднього світла Ravemen комплектуються виносною кнопкою для зручності перемикання режимів або використання режиму Turbo не знімаючи руки з гріпси. Під'єднується вона дуже легко за рахунок USB-роз'єму, через який і заряджається.

По-третє, фари серії PR (PR600 / PR900 / PR1200) окрім USB входу, має також і USB-вихід, завдяки якому пристрій можна використовувати як павер-банк та заряджати улюблені гаджети в екстреному випадку.

Всі фари мають вбудовані індикатори стану батареї, положення режиму, статусу заряджання. Старші ж моделі на додачу до цього мають LED-екран, який вираховує скільки в якому режимі зможе пропрацювати ліхтар, що є досить корисним, коли заряду стає все менше та потрібно збагнути коли слід економити.

Всі передні ліхтарі відповідають стандарту вологозихищеності (від IPX6 до IPX8), тож вони не злякаються не тільки дощу, а й повного занурення у воду.

Дані ліхтарі та аксесуари до них, вже присутні в магазині, тож ласкаво просимо завітати та перевірити особисто наскільки здібно вони працюють.

Вибрати та придбати світло Ravemen можна в інтернет-магазині  "Велодім.Київ" на вул. Маршала Тимошенка 13А.

Коментарі