Спортивні окуляри Tifosi Aethon: огляд та особливості

Сонцезахисні спортивні окуляри Tifosi Aethon

Окуляри Tifosi Aethon спортивні сонцезахисні для велосипедистів, для біга

На фото спортивні сонцезахисні окуляри Tifosi Aethon

Tifosi є одним з лідерів серед спортивних окулярів середньої та нижчої цінової категорії. Вони ідеально підходять для велосипедистів, які часто або ламають, або втрачають окуляри. В своїх моделях Tifosi пропонує чудовий стиль та перевірену технологію.

Детально оглядаємо Tifosi Aethon:

  • оправа прозоро-димчаста з білою рамкою
  • лінзи Light Night Fototec*

 

*Лінзи Light Night Fototec - особливість цих лінз полягає у самостійному "автоматичному" затемненні в залежності від зовнішнього сонячного освітлення.

Ці окуляри напрочуд укомплектовані за таку ціну.

 

Особливості окулярів Tifosi Aethon

Окуляри Tifosi Aethon добре підходять для спортивних людей з широким та "середнім "обличям.

На вушних і носових частинах спеціальне покриття, яке сприяє щільному утриманні окулярів на обличчі під час вправ, та не дозволяє окулярам скользити навіть коли спортсмен спітнів. Особливість носоупорних дужок у тім, що їх легко регулювати, завдяки чому окуляри зручно "сидять" на обличчі навіть коли спортсмен їде на велосипеді по нерівній дорозі і крутих стежках.

окуляри Tifosi Aethon спортивні сонцезахисні для їзди на велосипеді

На фото спортивні сонцезахисні окуляри Tifosi Aethon

Форма окулярів Tifosi Aethon

Надбрів'я, носоупори та завушні дужки дуже легкі та приємні на дотик завдяки спеціальному прогумованому матеріалу.

Оправа окулярів має вигнуту форму.

На дотик оправа відчувається цілісною та міцною без відчуття дешевизни.

 

Додатковий функціонал окулярів Tifosi Aethon

Лінзи Light Night Fototec - наша улюблена особливість цих окулярів. Чудово підходить для низької освітленості та їзди у нічний час, а також для їзди по лісах, адже це справжні "хамелеони". Лінзи чудово справляються з пристосуванням до змінних умов освітлення. Спеціальні невеликі отвори у верхній частині лінзи, сприяють вентиляції повітря та запобігають запотіванню лінзи. Якщо ж все таки трапляється запотівання, то воно зникає досить швидко.

Завдяки конструкції лінз, очі отримують чудовий захист від літаючих комах, дощу та пилу. Спеціальна вставка на нижній частині лінзи - запобігає дискомфорту обличчя надаючи додатковий захист щокам. Ця модель окулярів особливо сподобається тим спортсменам, хто не любить окуляри з гострими краями. 

окуляри Tifosi Aethon спортивні окуляри для велосипедистів, велоокуляри 

На фото спортивні сонцезахисні окуляри Tifosi Aethon

 

Зовнішній вигляд окулярів Tifosi Aethon

 Окуляри Tifosi Aethon виглядають досить круто. Але, якщо у вас невелике обличчя, ця модель може бути трохи завеликою. Проте ці окуляри дійсно відрізняються від більшості спортивних окулярів. Завдяки кольоровій гамі оправ та лінз ви можете легко підібрати улюблену пару окулярів Tifosi Aethon, яка буде вам пасувати та відповідати вашому стилю!

Якщо ви шукаєте велосипедні сонцезахисні окуляри середньої ціни з чудовим функціоналом, змінними лінзами та крутим стилем, це окуляри для вас!

 

Окуляри Tifosi вирізняються якісними лінзами та деталями, кожен дизайн розроблено з урахуванням анатомічних особливостей людини.

У магазині Велодім.Київ ви можете знайти спортивні та повсякденні окуляри Tifosi, а наші кваліфіковані консультанти допоможуть підібрати найкращий варіант.

Зв'язатись з нами ви можете по електронній пошті.

А також слідкуйте за новинками, акціями та цікавими пропозиціями на наших сторінках у Facebook та Instagram.

 

Автор огляду: 

Оригінал статті-огляду: https://crankjoy.com/tifosi-aethon-sunglass-review/



Коментарі