Окуляри для спорту Tifosi Amok: повний огляд.

Окуляри для спорту Tifosi Amok: повний огляд.

Велоокуляри, окуляри для спорта Tifosi Amok

На фото спортивні окуляри Tifosi Amok

 

Сонцезахисні окуляри Tifosi Amok, з оправою Race Neon та лінзами Smoke Fototec. Окуляри укомплектовані лінзами, які адаптуються до умов освітлення та вентиляційними отворами, щоб зменшити запотівання.

 

Плюси: лінзи Fototec тонкі та зручні 

Мінуси: Оправа може обмежувати кут зору

 

Fototec - це ім'я, яким Tifosi назвали свої фотохромні лінзи. Вони працюють, використовуючи мікроскопічні частинки, вбудовані в лінзу, які реагують на УФ-промені під яскравим сонячним світлом шляхом затемнення оптики.

 

Лінзи бувають у різних кольорах, а Smoke, який у нас тут, дуже тонко змінює колір. Вони надають всьому трохи сірий відтінок і, на відміну від деяких фотохромних окулярів, Amok не стають повністю прозорими, коли на вулиці темно.

 

Велоокуляри, спортивні окуляри Tifosi Amok

На фото спортивні окуляри Tifosi Amok

 

Ви все одно можете носити їх у похмурі дні без проблем, а швидкість, з якою вони працюють, означає, що ви майже не помітите зміни між затіненим лісом та сонячною галявиною. У мене в минулому було лише кілька окулярів, які могли б позмагатися з Tifosi Amok в швидкості затемнення лінзи.

Лінзи передають чітку картинку, без викривлень.

Оправа виготовлена з Grilamid TR-90, термопластичного поліаміду, який відрізняється  міцністю і ідеально підходить для пари окулярів, які, ймовірно, піддадуться жорстким випробуванням..

 

Велоокуляри, окуляри для бігу, спортивні окуляри Tifosi Amok

На фото спортивні окуляри Tifosi Amok

На дужках є прогумована секція, яка забезпечує більше облягання, не викликаючи надмірного тиску на бік голови.

Окуляри залишаються на обличчі незалежно від того, як ви їдете, навіть коли ви пітнієте. В цьому допомагає гідрофільна гума, яка використовується на регульованому носоупорі та дужках.




спортивні окуляри, велоокуляри, окуляри для бігу Tifosi Amok

На фото спортивні окуляри Tifosi Amok

 

Окуляри зручно прилягають  до обличчя, і хоча лінзи провітрюються, щоб уникнути запотівання (і роблять це добре), за лінзами не дуже багато повітряного потоку - чому я був дуже вдячний, адже пил в очі не потрапляв.

В окулярах на тесті оправа неоново-жовтого кольору, а це означає, що рамка яскрава - особливо з внутрішньої сторони - і це досить помітно весь час, коли ви їдете на велосипеді. Існують і інші кольори: Crystal Smoke з лінзами Light Night Fototec  і Race Red з високошвидкісними червоними лінзами Fototec.

 

Висновок:

Дуже хороша модель для різного використання, включаючи фотохромні лінзи за такі гроші.

В цій статті ми розглянули спортивні сонцезахисні окуляри Tifosi Aethon

В цій статті ми розглянули спортивні сонцезахисні окуляри Tifosi Davos

 

Оригінал статті: https://road.cc/content/review/261064-tifosi-amok-sunglasses

 

Окуляри Tifosi вирізняються якісними лінзами та деталями, кожен дизайн розроблено з урахуванням анатомічних особливостей людини.

У магазині Велодім.Київ ви можете знайти спортивні та повсякденні окуляри Tifosi, а наші кваліфіковані консультанти допоможуть підібрати найкращий варіант.

Зв'язатись з нами ви можете по електронній пошті.

А також слідкуйте за новинками, акціями та цікавими пропозиціями на наших сторінках у Facebook та Instagram.



Коментарі