Заднє велосипедне світло ONRIDE INFERNO: огляд моделей.

ONRIDE INFERNO 20 та 30 - повний огляд найяскравішої блимавки.

заднє світло для велосипеда onride inferno 20 та 30 купити в магазині Велодім.Київ

  • Загальний опис 

  • Технології

  • Заряд

  • Кріплення

  • Захист від вологи

  • Вага

 

Задня блимавка — надважливий аксесуар для кожного велолюбителя, який дбає про власну безпеку. Адже, якщо в умовах недостатньої видимості не позначати себе на дорозі відповідним чином, то ризики потрапити у дорожньо-транспортну пригоду значно зростають.

Варто пам’ятати, що згідно з правилами дорожнього руху спереду на велосипеді потрібно встановлювати світловідбивач або ліхтар білого кольору, а ззаду — червоного. 

(6.2. Велосипедист має право керувати велосипедом, який обладнаний звуковим сигналом та світлоповертачами: спереду - білого кольору, по боках - оранжевого, позаду - червоного. Для руху в темну пору доби і в умовах недостатньої видимості на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара).)

Велосипедний шолом не є обов'язковим, згідно з ПДР, але значно зменьшує вірогідність отримання травм.

 

Хорошу блимавку має бути видно здалеку, щоб автомобіліст встиг вчасно зреагувати на вашу присутність на проїжджій частині. У місті з пожвавленим трафіком задній велосипедний ліхтар не повинен губитися на тлі зовнішньої реклами та габаритних вогнів автівок. На заміських автошляхах блимавка теж має бути добре помітною, оскільки швидкість руху автомобільного транспорту там набагато вища.

Тому не варто бути занадто скромними під час вибору велосипедних габаритів. Вам однозначно потрібне потужне заднє велосвітло, здатне конкурувати за увагу водіїв. Безкомпромісно яскраві габаритні ліхтарі змусять автомобілістів сприймати вас як повноправного учасника дорожнього руху та забезпечать життєво необхідні 1,5 метра поваги. Такі велосипедні блимавки існують, і це модельний ряд Inferno від ONRIDE.

заднє велосипедне світло онрайд інферно 20 BLACK

На фото заднє велосипедне світло ONRIDE Inferno 20 BLACK 

 

Слово «inferno» у вільному перекладі з італійської означає «негаснуче пекельне полум’я». Цю назву блимавки ONRIDE отримали за неймовірну далекобійність — у повній темряві їх чітко видно майже за кілометр. Це значно підвищує рівень безпеки для велосипедиста.

 

Технології ONRIDE Inferno

У чому ж секрет «пекельних» блимавок від ONRIDE?

Вся справа у передовій світлодіодній технології COB. Вона передбачає використання великої кількості випромінюючих світло напівпровідників, покритих шаром люмінофору для кращої світловіддачі. Мікросхеми чіпів у моделях Inferno 30, Inferno 20 та Inferno 20 Black Edition включають цілих 50 діодів, кожен з яких відрізняється винятковою енергоефективністю.

У всіх моделях Inferno передбачено чотири рівня яскравості постійного світіння та чотири рівня яскравості блимання. Це дозволяє підібрати оптимальний режим роботи залежно від обставин. Максимальний світловий потік у Inferno 20 та Inferno 20 Black Edition становить 100 Lm. Завдяки використанню сучасних літій-полімерних акумуляторів обидві моделі здатні функціонувати від однієї до п’яти годин залежно від обраного режиму. 

світло заднє ONRIDE Inferno 20

На фото світло заднє ONRIDE Inferno 20 

 

Флагманська блимавка Inferno 30 випромінює 75 Lm.

Цю модель можна використовувати як на дорогах, так і під час групових покатеньок не переймаючись, що ви будете засліплювати товаришів, які рухаються позаду. Незначне скорочення величини світлового потоку дозволило відчутно збільшити час автономної роботи. Літій-полімерний акумулятор цієї блимавки працює від двох до дванадцяти годин залежно від режиму світіння.

задня блимавка onride inferno 30 купити у веломагазині Велодім

На фото задня блимавка ONRIDE Inferno 30

 

Заряд задніх блимвамок ONRIDE Inferno

На повну зарядку Inferno 30, Inferno 20 та Inferno 20 Black Edition йде до чотирьох годин. Для цього використовується USB-кабель, який передбачено у комплекті.

Індикація стану батареї дає вчасно зрозуміти, коли акумулятор сідає до критичного значення. При цьому задні фари Inferno здатні працювати навіть під час заряджання.

 

Кріплення задніх блимвамок ONRIDE Inferno

Швидкознімне універсальне гумове кріплення з пластмасовою кліпсою дозволяє зафіксувати світло вертикально та горизонтально на трубах діаметром 22-35 мм. Додатково передбачене регулювання положення блимавки. Це дозволяє компенсувати кут нахилу підсідельного штиря та на власний розсуд змінювати напрямок світіння.

Захист від вологи заднього велосипедного світла ONRIDE Inferno

Захист від вологи, як і решта параметрів лінійки потужних задніх блимавок від ONRIDE, теж знаходиться на високому рівні. Рівень захищеності Inferno 30 класифікується як IPX5 (витримує водяні струмені з довільного напрямку). Inferno 20 та Inferno 20 Black Edition мають захист від вологи IPX4 (не бояться бризок, що падають у довільному напрямку). 

Це означає, що під час дощу волога гарантовано не потрапить всередину корпусу блимавки та жодним чином не вплине на її роботу. Хорошої вологозахищеності значним чином вдалося досягнути завдяки герметичній конструкції корпусу, який в Inferno 20 та Inferno 20 Black Edition зроблений з ударостійкого полімеру, а в Inferno 30 — з алюмінієвого сплаву в поєднанні з міцним пластиком.

Вага задніх блимвамок ONRIDE Inferno

Використані матеріали дуже легкі, але водночас надійні. Вага блимавок разом із кріпленням не перевищує 50 грамів.

 

У Веломагазині Велодім представлені усі моделі українського брнеда ONRIDE: Inferno 20, Inferno 20 black, Inferno 30 та інше світло для велосипеда.

Наші консультатнти завжди допоможуть підібрати велосипедне світло та блимавки згідно ваших побажань.

Ви також можете здійснити замовлення через інтернет-магазин, а ми відправимо його в день вашого оформлення.

Якщо вам цікаво отримувати інформацію про нові надходження та акційні пропозиції, слідкуйте за нами у соціальних мережах: Facebook Instagram Telegram

Коментарі