Aerothan - інноваційні велосипедні камери від SCHWALBE .

AEROTHAN - інноваційні велосипедні камери від SCHWALBE.

schwalbe aerothan інноваційна велосипедна камера 2020

Світовий лідер по виготовленню велосипедних покришок Schwalbe та хімічний гігант BASF спільно розробили нову велосипедну камеру, виготовлену цілковито з Еластолану (Elastollan) (термопластичний поліуретан).

На фото термопластичний поліуретан, з якого виготовлені велосипедні покришки Aerothan Schwalbe

На фото термопластичний поліуретан, з якого виготовлені велосипедні покришки Aerothan Schwalbe.

 

Із запуском нової технологічної камери Аеротан, Schwalbe презентує нове покоління велосипедних камер, вироблених з термопластичного поліуретану під брендом Elastollan.

аеротан швальбе новинка велосипедних камер 2020

Новинка виготовлена на основі спеціальної комбінації матеріалів, основаного на Еластолані, що є результатом роботи концерну BASF. Тісна співпраця характеризується насамперед цілеспрямованою розробкою матеріалів і виробництвом камер в технічному центрі BASF з подальшим виробництвом та тестуванням у Schwalbe.

Нова велосипедна камера не тільки має хороші характеристики, але і на 40% легша, ніж вже випущені аналоги на ринку. І не дарма, оскільки всі частини камери, включаючи основу ніпелю виготовлені цілковито з Еластолану.

aerothan від schwalbe - велосипедна камера 2020

Основною перевагою низької ваги є не тільки покращена керованість, але і компактність. Дана новинка ідеальний кандидат як для запаски, на випадок, якщо стався прокол. Еластолан має високу стійкість до стирання і зносу. Добре себе зарекомендував при довготривалих навантаженнях під високим тиском. І в той же час матеріал надзвичайно еластичний та термостійкий.

« Під час розробки камер Aerothan, ми з самого старту ламали наші стереотипи. Поєднання винахідливості та досвіду вилилось в розробку високотехнологічної альтернативи звичайних велосипедних камер» - говорить Фелікс Шафермайер, продакт менеджер Schwalbe.

Марк Оттенс, менеджер напрямку екстузії термопластику BASF, ділиться враженнями: «Матеріал Еластолан дозволяє використовувати тонкі стінки, для того щоб виготовити велосипедну камеру з меншою вагою і значними перевагами перед камерами на основі звичайної гуми, як з точки зору проколів, так і з точки зору процесу виробництва".

велосипедна камера schwalbe та поліуретанова камера aerothan

 

Іншою перевагою камер Аеротан, є їх здатність до повторної переробки оскільки вони виготовлені із термопластику. Так як і всі камери Schwalbe, Аеротан можуть бути повернені до виробника безкоштовно, по програмі повторної переробки. Матеріали старих камер піддаються переробці і повторно використовується у подальшому виробництві.

 

Веломагазин Велодім.Київ пропонує вибір велосипедних камер від відомих світових брендів, таких як Schwalbe, Maxxis, KLS та інших брендів.

В нашому інтрент-магазині ви можете здійснити замовлення з будь-якої точки України.

Кваліфіковані та закохані в свою справу працівники неодмінно нададуть якісну допомогу у виборі велоаксесуарів.

Долучайтесь до нас у Facebook, Instagram, Telegram, Twitter.

Джерело: https://www.schwalbetires.com/aerothan-tubes

Коментарі