Топ 5 подарунків, які ніколи не будуть зайвими для кожного велосипедиста!

 

Топ 5 подарунків, які ніколи не будуть зайвими для кожного велосипедиста!

Чи то День Святого Валентина, чи день народження, чи будь-яке інше свято, на перший погляд, обрати подарунок велосипедисту не так і легко.

Тому ми вирішили скласти список топових подарунків.

1. Подарунковий сертифікат 

Подарунковий сертифікат, що подарувати на день валентина, що подарувати велосипедисту.

Ми можемо запропонувати подарункові сертифікати номіналом від 100 грн і до 1000 грн.

Подарунковий сертифікат - це завжди зручно, адже вам не доведеться вгадувати чого саме нема у велосипедиста. За допомогою сертифікату, іменинник може самостійно обрати собі подарунок.

2. Корисні сувеніри 

Велосувенір, подарунок для велосипедиста, вело, чашка ONRIDE

На фото чашка з оригінальним велопринтом "Мій перший переможний фініш"

Який велосипедист не зрадіє об'ємній чашці з веселим велопринтом? Яке ж задоволення пити ранкову каву чи чай з чашки, яка призначена для велосипедиста)

Не зайвим буде і рушник. Часто велосипедисти займаються плаванням або люблять мандрувати. В такому разі, рушник з мікрофібри, який швидко сохне і складається до маленьких розмірів - буде чудовим подарунком!

Рушник з мікрофібри, рушник для плаванняРушник з мікрофібри, рушник для плавання

3. Велосвітло 

велосве, велосвітло, купити велосипедне світло в києві, інтернет-магазин купити велофару

Кожний велосипедист повинен мати комплект велосвітла. Передню фару та задній вогник. Пам'ятайте, чим яскравіше світло, тим безпечніша покатенька! А додатковий набір світла ніколи не буде зайвим, якщо велосипедист полюбляє довгі покатенькі. Додатковий набір вогнів допоможе не опинитись у незручній ситуації, коли нема змоги зарядити основне світло або замінити елементи живлення.

4. Велосумка 

байкпакинг, байкпакінг, велосумка, сумка під раму, сумка під сідло, купити велосумку, велосумка київ

Запеклий велосипедист ніколи не поїде кататись без мультитула, запасної камери, бортувальних лопаток та насоса. Але щоб це все зручно везти на велосипеді, потрібно подбати про якісну велосумку. Велосипедну сумку можна обирати за методом кріплення (на раму, на кермо, під сідло) та за об'ємом, від найменших до похідних. Особливу увагу варто звернути на матеріал виготовлення, який повинен бути зносостійким та володіти водовідштовхуючими властивостями.

5. Фляга 

фляга купити, купить велофлягу, велосипедна фляга, фляга для бігу

Здається, що усі фляги однакові: обирай лише об'єм та колір. Потрібно нагадати, що фляга не повинна містити шкідливого Бісфенолу А. При виборі фляги обов'язково перевіряйте наявність напису "BPA FREE".

Цей список - наша рекомендація. Звісно ви можете обрати будь-який інший велоподарунок. Адже головне: усміхнений та задоволений велосипедист!

 

А за цим посиланням на наше відео ви можете ознайомитись ще з більшою підбіркою корисних подарунків для велосипедистів.

 

 

 

Коментарі