Шотландець мандрує з кішкою, яку знайшов неподалік кордонів Чорногорії.

Захоплююча історія веломандрівника і його чотирилапої мандрівниці!

🙂😎🤩У 2018 році, мешканець міста Данбара (Шотландія) Дін Ніколсон, залишив свою роботу зварювальника та відправився у навколосвітню одиночну подорож на велосипеді.🚴‍♂️

☝️Молодий чоловік проїхав вісім країн та на кордоні Чорногорії його подорож перестала бути одиночною.

За 12 кілометрів від найближчого поселення, у траві, Дін почув жалібне нявчання – він зупинився і підняв маленьке кошеня. 😿Чоловік зрозумів, що кошеня викинули тут, адже саме дістатись сюди не змогло б.

Шотландець подорожує з кішкою

Шотландець одразу ж відвіз кошеня до ветеринарної клініки, де лікар оголосив, що кошеня – дівчинка, якій ще нема і двох місяців, що тваринка дуже виснажена. Дін дав ім’я свої пухнастій подрузі – Нала.

Шотланцець подорожує з кішкою

😻Кішка Нала виявилась справжньою мандрівницею, вона не тільки не боїться їхати на велосипеді зі своїм рятівником, а й часто вибирається зі свого кошика або влаштовується на плечі чоловіка.

🤗Як говорить сам Дін: « Ніколи б не подумав, що мандрувати з кішкою це просто і легко! Вона добре почувається під час мандрівок і у неї дуже добрий характер. Сьогодні вона вирішила заснути на кермі велосипеда».

Шотландець подорожує з кішкою

Куди б не приїздив Ніколсон – він завжди у центрі уваги завдяки своїй супутниці.🍕🍔🍺Інколи в місцевих ресторанах його безкоштовно пригощають напоями або їжею, а також часто просять сфотографуватись з кішкою.

Одного разу Ніколсон з Налою потрапили під дощ, що стало причиною застуди кішки. Молодий чоловік відмовився від подальшої подорожі, оселившись на кілька тижнів у хостелі, до того часу поки кішка не одужає. І вже після цього випадку продовжив мандрівку, але придбавши спеціальний тент.

Шотландець подорожує з кішкою

Коментарі