Патріотичний велоодяг та велоформа.

Велоодяг та велоформа, аксесуари в патріотичних кольорах для кожного спортсмена.

Патріотичний велоодяг у синьожовтих кольорах.

У цій статті ми зібрали для вас всі пропозиції нашого веломагазину, які містять в собі елементи кольорів прапору України.

Тепер не потрібно шукати, де купити патріотичний одяг для спорту чи велоформу. 

Нижче ви знайдете велоаксесуари такі як: велоокуляри, велорукавички, а також велоодяг для яскравих покатеньок та світловідбиваючі елементи патріотичного значення.

Велоодяг:

Купити патріотичний велоодяг

Спортивна патріотична веломайка виготовлена з еластичного дихаючого матеріалу, який активно виводить вологу під час інтенсивної їзди. Анатомічний крій забезпечує комфорт. На спинці розташовано три кишені оздоблені світловідбиваючою смужкою. (Про наявність відповідного розміру запитуйте у менеджерів магазину за контактами)

Патріотичний одяг велотрусиПатріотичний одяг велотруси з лямками

Велотруси виготовлені з якісного еластичного матеріалу, м'якого та приємного на дотик. Памперс зі спеціальним рельєфом забезпечує комфорт під час їзди на довгі відстані. Наявність лямок забезпечує комфортну посадку та свободу рухів під час інтенсивної їзди на велосипеді.

Патріотичний одяг велорукавички

Велорукавчики забезпечують відмінну вентиляцію. Наявність пом'якшуючих вставок забезпечує комфорт під час їзди по нерівностях. На великому пальці є махрова вставка для протирання поту.

Патріотичний одяг баф, головний убір в патріотичних кольорах

Головний убір - універсальний елемент, який можна використовувати в якості шалика, підшоломника, шапки, панами. Ви можете подивитись детальне відео "Як носити баф"

Патріотичний одяг спортивні шкарпетки

Спортивні шкарпетки в патріотичних кольорах можна використовувати у будь-якій фізичній діяльності: їзда на велосипеді, заняття бігом, туристичні походи та піші прогулянки.

Такі шкарпетки суттєво відрізняються від повсякденних! Головна особливість - матеріал, який високоеластичними властивостями забезпечує зручну посадку, а також швидке висихання. А антибактеріальне просочення запобігає розмноженню бактерій.

Захист велосипедиста:

Патріотичні окуляри зі змінними лінзами

Неодмінно пощастить тому спортсмену, який обере саме цю модель. Окуляри Onride velcor мають в комплекті три змінних лінзи: 

  • Димчата з дзеркальним покриттям RevoBrown 3 категорії затемнення
  • Прозора 0 категорії затемнення
  • Помаранчева 1 категорії затемнення

Детально у відео як замінити лінзи на спортивних окулярах.

Особливості:
• Оправа виготовлена з надзвичайно міцного і водночас гнучкого матеріалу Гриламід TR90, який забезпечує довговічність використання.
• Полікарбонатні лінзи забезпечують 100% захист від ультрафіолетового випромінювання UV400 (UVA/UVB) та чітке сприйняття оточення.
• Прогумовані внутрішні частини дужок та гумові носоупори забезпечують комфортну посадку і надійну фіксацію окулярів на обличчі.
• М’який чохол–серветка для лінз з мікрофібри в комплекті.

Патріотичні спортивні окуляри

Патріотичні спортивні окуляри з однією лінзою

Спортивні окуляри захищають очі та зір спортсмена під час занять фізичною активністю. Лінзи спортивних окулярів ONRIDE забезпечують 100% захист від ультрафіолетового випромінювання UV400 (UVA/UVB) та чітке сприйняття оточення.

 

Пропонуємо обрати з трьох моделей:

Патріотичний шолом ONRIDE Serval

Патріотичний вело шолом ONRIDE Force

Патріотичний велосипедний шолом ONRIDE Grip

Велосипедний шолом захищає велосипедиста під час їзди від гілок, а також від травм у разі падіння.

Наліпка Тризуб герб України

Світловідбиваюча наліпка Тризуб - герб України. Діаметр 4,5 см.

Набір наліпок тризуб і вело

Набір світловідбиваючих наліпок з тризубом та велозображеннями.

Світловідбиваючі наліпки додають пасивної безпеки усім учасникам дорожнього руху в темну пору доби.

 

Якщо ви прагнете купити патріотичний одяг, ми допоможемо підібрати саме ваш розмір. 

Ви можете завітати до нашого веломагазину на Оболоні, ст. М Мінська, вул. Маршала Тимошенка 13А, або зателефонувати чи написати на електронну пошту.

Чекаємо вас. Віримо в перемогу.

Слава Україні!

Коментарі