Вело-пішохідний проєкт довжиною 600 км.

Віррал запускає вело-пішохідний проєкт "Birkenhead to Liscard" вартістю 10 мільйонів фунтів стерлінгів.

Вело-пішохідна інфраструктура в Англії

(Віррал - столичний муніципальний район (Англія))

Рада графства Віррал розпочинає масштабні консультації з громадськістю, щоб зібрати думки людей щодо важливого проєкту з регенерації, який має на меті заохотити більше людей ходити пішки, їздити на велосипеді для коротких поїздок маршрутом, що з'єднує два найжвавіші міські центри графства.


Схема Біркенхед - Ліскард є першою частиною проекту "Місцева велосипедна та пішохідна інфраструктура Ліверпуля" (LCWIP), який пропонується реалізувати у районі Уіррал.

Маршрут пролягатиме від Честер-стріт у Біркенхеді до станції Гамільтон-сквер, поромної переправи Вудсайд, Wirral Waters, поромного терміналу Сікомб, музею науки і техніки "Еврика!" і далі на 3,5 милі вглиб міста. Музей науки та відкриттів та центр міста Ліскард.

Покращені тротуари та пішохідні переходи, більше вуличних меблів та місць для сидіння, а також спеціальні місця для їзди та паркування велосипедів - все це ідеї, які будуть розглядатися, щоб допомогти людям легше дістатися до роботи, школи чи магазинів - або просто створити більш приємне середовище для мешканців вздовж маршруту, в якому вони зможуть проводити час.

Ця територія була обрана для інвестування, оскільки вона є частиною ширшого Плану розвитку велосипедної та пішохідної інфраструктури Ліверпуля (LCWIP), який має на меті радикально покращити пішохідні та велосипедні зв'язки для мешканців району Уіррал та всього регіону міста. Розробка LCWIP є вимогою Закону про національну інфраструктуру 2015 року.

Вело-пішохідний простір в Англії

 

Орієнтовна вартість проекту від Біркенхеда до Ліскарда становить 10 мільйонів фунтів стерлінгів, а фінансуватиме його міський регіон Ліверпуля. Запропонована схема є частиною планів мера Ліверпуля Стіва Ротерама створити 600-кілометрову мережу нових і модернізованих велосипедних і пішохідних маршрутів по всьому регіону.

Приклад вело-пішохідної інфраструктури в Англії

Вело-пішохідна зона в Англії

 

Джерело: birkenhead.news

Коментарі