Ravemen. Велосипедне світло: характеристики передніх фар та задніх блимавок.

Ravemen - велосипедне світло нового покоління.

Ravemen представляють одні з кращих велосипедних фар та блимавок, доступних сьогодні на ринку. Багатофункціональне велосипедне світло у якісній збірці також доступне і у веломагазині Велодім.Київ.

Ravemen зосередили виробництво велосвітла навколо безпеки всіх учасників дорожнього руху. Фари Ravemen - це мабуть єдині на сьогодні велосипедні ліхтарі, які оснащені антибліковими лінзами, щоб унеможливити засліплення зустрічних велосипедистів та транспорту.

Асортимент велосипедного світла Ravemen забезпечує потреби кожного велосипедиста, не зважаючи на те, який стиль їзди вам притаманний. 

Багатофункціональність велосвітла Ravemen полягає у можливості кріплення фар та блимавок не лише на велосипеді, а й на велошоломі. Особливістю також є управління велосипедним світлом: інтуїтивно зрозумілий функціонал, а також наявність дистанційного керування світлом.

 

Велосипедні фари Ravemen

Ravemen, рейвмен, равемен велосипедне світло. Характеристика переднього велосипедного світла.

 

Заднє велосипедне світло Ravemen

 

Ravemen, рейвмен, равемен заднє велосипедне світло, характеристики.

Побачити як працюють задні велосипедні блимавки Ravemen можна у цих відео.

 

Якщо ви ознайомились з характеристиками велосипедного світла, але у вас залишились додаткові питання, ви можете надіслати нам електронного листа або завітати до нашого магазину на Оболоні.

Коментарі