Рукава для велосипеда.

Рукава ONRIDE - найкращий вибір для комфорту та захисту велосипедиста.

Велосипедні рукава для захисту купити

 

Ми з радістю представляємо вам новинку 2023 - рукава ONRIDE! Ці рукава виготовлені з унікального легкого матеріалу, який не тільки дихає, але й швидко сохне, забезпечуючи вам свіжість протягом усього дня. Якщо ви шукаєте комфорт і захист для ваших рук, то рукава ONRIDE - ваш найкращий вибір.

Сонце може бути як найкращим союзником, так і найлютішим ворогом велосипедиста. Катаючись в сонячну погоду можна використовувати сонцезахисний крем, або обирати час, коли сонце не таке палюче. Проте, щоб бути незалежним від години доби, варто використовувати захисні рукава.

Ми представляємо рукава ONRIDE.

Модель представлено в шести розмірах від XS до XXL.

Комфорт і ергономіка для кращого кровообігу.

Ергономічний дизайн рукавів та еластичний матеріал не перетискають руки та не погіршують кровобіг під час їзди на велосипеді.

велосипедні рукава

Запобігання з'їжджанню завдяки силіконовому канту.

Рукава оснащено силіконовю смужкою, яка надійно прилягає та не ковзає під час руху.

велорукава для велосипедиста для захисту від сонця

Захист від UV променів.

Захист від шкідливих UV променів є важливим, особливо під час тривалого перебування на сонці. Тому рукава ONRIDE мають спеціальний матеріал, який надає захист від шкідливих променів. Ви можете насолоджуватися їздою на велосипеді, знаючи, що ваші руки захищені від небажаних наслідків впливу сонця.

захист від сонця для велосипедиста - рукава Онрайд

Склад матеріалу.

83% поліестер,

17% спандекс.

 

З рукавами ONRIDE ви отримуєте не тільки комфорт і захист, але й стильний вигляд на дорозі. Вони легкі, зручні та створені для того, щоб ви могли насолоджуватися своїм покатеньками на повну.

Не забувайте про власну безпеку: катайтесь в шоломі та з використанням світла.

 

 

 

 

 

 

Коментарі