Догляд за окулярами. Поради та рекомендовані засоби.

Як і чим чистити окуляри

В житті кожної людини присутній такий аксесуар, як окуляри, а що говорити про велосипедистів та спортсменів. У кожного з нас їх може бути кілька пар, а якщо врахувати з'ємні лінзи….

Та постає головне питання,  як і чим чистити окуляри: лінзи, оправу, щоб не пошкодити виріб.

Мабуть спершу розповімо про те, що НЕ потрібно робити для очищення окулярів:

  1. В жодному разі не рекомендується протирати окуляри краєм одягу та паперовими серветками. Позаяк на окулярах можуть знаходитись непомітні оку дрібні часточки, порох, які легко подряпають лінзи або покриття лінз.
  2. Не можна мити окуляри під струменем гарячої води. Особливо це небезпечно для пластикових лінз та різноманітного покриття.

На щастя, на сьогодні існує безліч якісних та універсальних очищувачів для оптики. А в спільному використанні очищувача з серветкою з мікрофібри ви зможете з легкістю позбутись бруду, слідів від пальців та розводів на окулярах.

Ми зібрали найкращі пропозиції, які не лише позбавляють усіх типів бруду, а запобігають запотіванню лінз при зміні температури, не залишають розводів та дезинфікують виріб. Спреї-очищувачі також можна використовувати для протирання smart-екранів та фото і відео оптики.

Спрей-очищувач для догляду за лінзами Fashion style  S015 30 мл NO FOG

Спрей-очищувач NO FOG  спеціально розроблений для використання з усіма типами лінз та навіть поверхонь гаджетів від запотівання. Після нанесення спрею, ефект тримається до 10 годин. Але це не всі переваги спрея NO FOG, на додачу спрей дезинфікує і очищує усі поверхні без пошкоджень та не залишає розводів. Флакон виготовлено з металу, а об’єм в 30 мл є оптимальним, позаяк ви завжди можете тримати під рукою очищуючий спрей. 

Спрей-очищувач NO FOG  спеціально розроблений для використання з усіма типами лінз та навіть поверхонь гаджетів від запотівання. Після нанесення спрею, ефект тримається до 10 годин.

Але це не всі переваги спрею NO FOG, на додачу спрей дезинфікує і очищує усі поверхні без пошкоджень та не залишає розводів.

Флакон виготовлено з металу, а об’єм в 30 мл є оптимальним, позаяк ви завжди можете тримати під рукою очищуючий спрей.

Країна-виробник Корея, Vision Optic Group

 

Спрей-очищувач для лінз Fashion style S001

Fashion style представили спеціальний очищуючий спрей з максимальним ефектом видалення різних типів забруднення, таких як пил, бруд, жир, слідів від пальців, слідів від води. Fashion style S001 чудово видаляє забруднення зі смарт-поверхонь та LED-екранів, не пошкоджуючи поверхні та не залишаючи розводів. Випускається у скляному флаконі об’ємом 30 мл.

Fashion style представили спеціальний очищуючий спрей з максимальним ефектом видалення різних типів забруднення, таких як пил, бруд, жир, слідів від пальців, слідів від води. Fashion style S001 чудово видаляє забруднення зі смарт-поверхонь та LED-екранів, не пошкоджуючи поверхні та не залишаючи розводів.

Випускається у скляному флаконі об’ємом 30 мл.

Країна-виробник Корея, Vision Optic Group

 

Спрей-очищувач для догляду за лінзами S002 30 мл. + серветка мікрофібра

Ідеальний набір для тих, хто піклується про свої окуляри. До набору входить спеціальна серветка з мікрофібри розміром 15*16 см багаторазового використання та спрей-очищувач. Властивості спрею Fashion Style дозволяють якісно очищувати поверхню лінз від будь-якого бруду, а також використовувати його для очищення екранів телефону, оптики відео та фото апаратури.

Ідеальний набір для тих, хто піклується про свої окуляри.

До набору входить спеціальна серветка з мікрофібри розміром 15*16 см багаторазового використання та спрей-очищувач. Властивості спрею Fashion Style дозволяють якісно очищувати поверхню лінз від будь-якого бруду, а також використовувати його для очищення екранів телефону, оптики відео та фото апаратури.

Країна-виробник Корея, Vision Optic Group

 

Спрей-очищувач для догляду за лінзами S003 60 мл + серветка мікрофібра

Спрей для очищення лінз окулярів від бруду, жиру, косметики, крема і т.д. Дуже простий і зручний засіб в будь-яких умовах. В комплекті серветка 18х15 см для витирання лінзи

Спрей S003 призначений для очищення лінз окулярів від бруду, жиру, косметики, крема, пилу та водяних розводів.

Дуже простий і зручний засіб в будь-яких умовах. В комплекті багаторазова серветка розміром 18х15 см для протирання лінз та smart-екранів.

Країна-виробник Корея, Vision Optic Group

 

Спрей-очищувач  для лінз S004 60 мл Fashion Style MO

Спрей призначений для очищення всіх типів оптичних лінз і будь якого покриття. Має миючі та антистатичні властивості, не залишає розводів. Ефективно видаляє жир, плями, бруд та пил з поверхні лінз, підходить для чистки LED-дисплеїв та лінз оптичних приладів. Рекомендований для використання виключно з серветками з мікрофібри.

Спрей Fashion Style MO призначений для очищення всіх типів оптичних лінз і будь-якого покриття. Має миючі та антистатичні властивості, не залишає розводів.

Ефективно видаляє жир, плями, бруд та пил з поверхні лінз, підходить для чистки LED-дисплеїв та лінз оптичних приладів.

Рекомендований для використання виключно з серветками з мікрофібри.

Країна-виробник Корея, Vision Optic Group

 

Spray Clean 25. Рідина для догляду за лінзами

Захищає зовнішнє покриття лінз. Має антистатичні властивості. Спрей Spray Clean 25 сворений для всіх типів лінз, в тому числі полікарбонатних. Антистатична формула спрея підходить також і для лінз з зеркальним і антибліковим покриттям. Спрей немістить алкоголю. Має зручний для використання флакон, об'ємом 30 мл.

Spray  Clean-25 володіє властивостями, які захищають покриття лінз. Spray Clean-25 має антистатичні властивості. Спрей Spray Clean 25 сворений для всіх типів лінз, в тому числі полікарбонатних.

Антистатична формула спрея підходить також і для лінз з дзеркальним і антибліковим покриттям. Спрей не містить алкоголю. Має зручний для використання флакон, об'ємом 30 мл.

Країна-виробник Італія.

 

Spray Clean-30 та Spray Clean-30 150 ml.  Рідина для догляду за лінзами

Захищає зовнішнє покриття лінз. Має антистатичні властивості. Спрей Spray Clean 30 сворений для всіх типів лінз, в тому числі полікарбонатних. Антистатична формула спрея підходить також і для лінз з зеркальним і антибліковим покриттям. Спрей немістить алкоголю. Має зручний для використання флакон, об'ємом 30 мл.Захищає зовнішнє покриття лінз. Має антистатичні властивості. Спрей Spray Clean 30 сворений для всіх типів лінз, в тому числі полікарбонатних. Антистатична формула спрея підходить також і для лінз з зеркальним і антибліковим покриттям. Спрей немістить алкоголю. Має зручний для використання флакон, об'ємом 150 мл

 Спрей Spray Clean 30 створений для всіх типів лінз, в тому числі полікарбонатних. Має антистатичні властивості

Антистатична формула спрея підходить також і для лінз з дзеркальним і антибліковим покриттям. Спрей не містить алкоголю. Має зручний для використання флакон, об'ємом 35 мл. та 150 мл.

Рекомендовано використовувати з серветками з мікрофібри.

Країна-виробник Італія.

 

Спрей colors Lens cleaner 30 ml Shoptic

Засіб для очищення лінз з антистатичним ефектом. Єфективний для мінеральних та полікарбонатних лінз, оптики, лижних масок, спортивних та спеціальних окулярів та оптичних прицілів.Спрей-очищувач для догляду за кольоровими лінзами cleaner 30 ml Shoptic

Спрей-очищувач для догляду за кольоровими лінзами Сleaner 30 ml Shoptic універсальний засіб для очищення лінз з антистатичним ефектом.

Ефективний для мінеральних та полікарбонатних лінз, оптики, лижних масок, спортивних та спеціальних окулярів та оптичних прицілів.

Країна-виробник Німеччина.

 

Серветки з мікрофібри

Розмір: 17,5х12,5 см та 17,5х15 см

купити серветку з мікрофібри київ Серветка з мікрофібри N004 17,5х12,5 см. Серветка середнього розміру для очистки всіх типів лінз, покриття і поверхонь предметів оптики: телевізорів, моніторів, смартфонів і т.д.купити серветку з мікрофібри київ Серветка з мікрофібри N004 17,5х15 см. Серветка середнього розміру для очистки всіх типів лінз, покриття і поверхонь предметів оптики: телевізорів, моніторів, смартфонів і т.д.

Серветки з мікрофібри середнього розміру ідеально підходять для використання разом із спреями для очищення лінз та оптики від пилу та усіх типів забруднень. М'яка текстура виробу забезпечує ідеальне очищення усіх поверхонь та  всіх типів лінз.

 

Усі засоби доступні в магазині Велодім.Київ за адресою вул. Маршала Тимошенка, 13а, Київ.

 

 

 

 

 

Коментарі