FORD закликає пересідати на велосипеди

Форд закликає пересідати на велосипеди

Ford Europe закликає «Припаркувати автомобіль» для коротких подорожей.

 
Президент Ford Europe 17 травня очолив несподівану кампанію під назвою «Припаркувати автомобіль», ініціативу, яка визнає, що поїздки автомобілем на відстані менше 5 км, навіть на електромобілях, спричиняють непотрібні затори.
 
Посилаючись на дослідження Всесвітньої організації охорони здоров’я, він пише: «Прогулянка або їзда на велосипеді замість використання автомобіля, може сприяти скороченню викидів вуглекислого газу автомобілями на 8% і допоможе вказати на більш екологічне майбутнє для всіх."
 
Як зазначав виконавчий голова Ford Білл Форд ще в 2011 році, «затор без викидів все ще є затором». В середньому, людина проводить до 36 годин на рік у міському заторі , і паркування автомобіля – коли справа доходить до коротких міських поїздок – допоможе полегшити цю проблему».
 
Кампанія «Припаркуй автомобіль» тепер стане частиною глобальної програми підготовки молодих водіїв Ford «Навички водіння для життя», яка на сьогоднішній день забезпечила навчання водіям 38 000 людей у ​​Європі.
Ford незабаром оприлюднить подальші плани щодо розширення кампанії серед співробітників та європейських спільнот.
 
«Ми знаємо, що для деяких людей подорож на автомобілі, навіть на короткі відстані, є абсолютною необхідністю. Але для багатьох із нас, включаючи мене, це звичка, яку ми повинні змінити. Я зобов’язаний робити саме це, і я сподіваюся, що багато з вас приєднаються до мене, коли я більше буду ходити або їздити на велосипеді в повсякденному житті».
 

Коментарі