133 велосипедів MERIDA викрадено в Англії

133 велосипедів MERIDA викрадено в Англії

вкрадено 133 велосипедів бренда Merida

Злодії здійснили пограбування на 40-футовий контейнер із 133 велосипедами Merida, який був припаркований у службі Fleet на автомагістралі M3, у безпечному парку вантажівок, обладнаному системою відеоспостереження та ANPR.

Після прибуття в порт Саутгемптон (Англія) у четвер, 12 травня, контейнер прямував до логістичного центру Merida у Фелікстоу. Контейнер містив 210 велосипедів, тому злодії успішно перевезли більше половини вантажу, незважаючи на заходи безпеки. У процесі крадіжки були зрізані замки на контейнері.

Організована діяльність не перша в останній пам’яті, яка виявилася настільки успішною для злодіїв. Виробники борються зі все більш рішучими та ретельними крадіжками. Подібна крадіжка у Shimano сталася на початку лютого 2022 року.

Керівник Merida UK Кріс Картер сказав CI.N: «Наш партнер із логістики співпрацює з оператором парку вантажних автомобілів і поліцією, щоб спробувати розшукати злочинців.

На щастя, це перша подібна крадіжка за понад 20 років для Merida, і вона є результатом випадкового націлювання, оскільки ніхто не міг знати, що було в контейнері.

Ми опублікували повний список викрадених велосипедів з номерами рами на наших веб-сайтах B2B та споживачів».

Якщо вам відомо, що хтось пропонує ці велосипеди на продаж, будь ласка, зв’яжіться  з merida@meridauk.com .

Повний список та опис зниклих велосипедів наведено нижче:

Моделі викрадених велосипедів Меріда

 

Будьте пильними, і не купуйте велосипеди "з рук", якщо ви не впевнені в їх походжені.

Найкраще купувати велосипеди у перевірених продавців. Запрошуємо вас до веломагазину Велодім на Оболоні у Києві.

 

 

Джерело

Коментарі