Обираємо заднє велосипедне світло: базове велосвітло від ONRIDE.

СУПЕРЯСКРАВІ ДУБЛЮЮЧІ БЛИМАВКИ ТА БАЗОВЕ ЗАДНЄ ВЕЛОСВІТЛО ВІД ONRIDE

Заднє велосипедне світло Onride donut, bright, twinkle, plato, round, flicker купити

Безпека велосипедиста на дорозі залежить, у першу чергу, від самого велосипедиста. Покатеньки без шолому чи поїздки на роботу на несправному байку можуть завершитися дуже трагічно. Не менш важливим є освітлення велосипеда. Сутінки, туман, дощ та сніг сприяють зростанню кількості ДТП. Тому в умовах недостатньої видимості життєво необхідно позначити себе на дорозі. 

Згідно з ПДР, спереду на велосипед треба встановити білі світловідбивачі, ззаду — червоні, а з боків — помаранчеві. Завдяки цьому інші учасники дорожнього руху повинні помічати вас вчасно та заздалегідь здійснювати необхідні маневри. Проте на практиці звичайні катафоти малоефективні, особливо у потоці машин, які рухаються на високій швидкості. 

У цій статті ми розлянемо:

  • ЯКІ БУВАЮТЬ ЗАДНІ ВОГНІ НА ВЕЛОСИПЕДИ

  • БАЗОВЕ ЗАДНЄ СВІТЛО НА ВЕЛОСИПЕД

  • ПОТУЖНІСТЬ СВІТЛОВОГО ПОТОКУ представлених моделей.

  • КІЛЬКІСТЬ РЕЖИМІВ представлених моделей.

  • ДЖЕРЕЛО ЖИВЛЕННЯ

  • КОРПУС ТА ЗАХИСТ ВІД ВОЛОГИ

 

ЯКІ БУВАЮТЬ ЗАДНІ ВОГНІ НА ВЕЛОСИПЕДИ

які бувають велосипедні вогні

Замість того, щоб вірити в ілюзію безпеки під час їзди зі світловідбивачами, варто купити передні та задні блимавки з потужними світлодіодами. Вони добре помітні з великої відстані та можуть конкурувати з неоновими вивісками магазинів та габаритними вогнями автівок. Саме такі блимавки виробляє компанія ONRIDE. У асортименті бренду є всі види заднього освітлення для велосипеда, від надпотужних фар з акумуляторною батареєю до яскравих маячків на батарейках.

Особливо популярними серед велолюбителів є габаритні вогні від ONRIDE на вбудованих акумуляторах, які можна заряджати за допомогою кабелю USB. Вони різняться за яскравістю та ємністю акумуляторних батарей. Окрім повнорозмірних флагманських моделей, таких як Inferno 30 та 20, бренд випускає компактні потужні блимавки на кшталт Key та Clue, а також яскраве базове світло, яке можна використовувати як самостійно, так і у якості дублюючого. 

 

БАЗОВЕ ЗАДНЄ СВІТЛО НА ВЕЛОСИПЕД

Заднє велосипедне світло Onride Bright купитиЗаднє велосипедне світло Onride Flicker купитиВелосипедне світло ONRIDE Donut 20 купити

Заднє велосипедне світло Onride Round купитиЗаднє велосипедне світло Onride  Twinkle купити

Заднє велосипедне світло Onride Donut 10 купитиЗаднє велосипедне світло Onride Plato купити

На фото зображено велосипедне заднє світло Onride Bright, Flicker, Donut 20Round, Twinkle, Donut 10, Plato.

До категорії «базове заднє світло для велосипеда» можна віднести такі блимавки від ONRIDE як Bright, Flicker, Donut 20, Round, Twinkle, Donut 10 та Plato. Це найдоступніше за ціною світло, яке однак практично не поступається функціональністю та якістю виконання старшим моделям. Яскравості базових блимавок цілком вистачає, щоб позначити велосипедиста на дорозі, а у ролі додаткових габаритних вогнів вони просто незамінні. 

Використання задніх вогнів базового рівня у якості дублюючих значно підвищує рівень безпеки для велосипедиста під час їзди по дорогах. Додаткові габарити на шоломі та рюкзаку видно здалеку, тому вони суттєво посилюють ефект від основного заднього світла. А якщо одночасно використовувати блимавки у різних режимах (наприклад, постійного світіння та блимання), то ефективність заднього освітлення велосипеда збільшиться в рази.

Потужність світлового потоку

Світловий потік залежно від моделі варіюється від 65 до 30 Люменів. Найяскравішими є Bright, Round, Donat 20 та Flicker. За ними слідують Twinkle, Donat 10 та Plato. Варто зазначити, що модель Plato завдяки своїй яскравості, компактності та тривалому періоду роботи користувалася неабиякою популярністю в минулому сезоні.

У велосипедному світлі базового сегмента використовуються найбільш популярні на сьогодні світлодіодні технології SMD та COB. Вони дозволяють отримати потужний світловий потік при мінімальних затратах енергії. Блимавка з діодами SMD відрізняється підвищеною яскравістю і дає направлений пучок світла. Габарити з чіпом COB світять більш рівномірно та мають більше діодів на одиницю площі. 

Кількість режимів

Donut 20, Twinkle та Donut 10 вміють блимати різними способами та з різною частотою. В цій статті ви можете ознайомитись детальніше з велосипедним світлом Onride Donut 10.

Моделі Bright, Flicker, Round та Plato працюють у режимі миготіння та постійного світіння. Ви можете ознайомитись детальніше з характеристиками велосипедного світла Onride Flicker у нашому огляді. Яскравість у більшості випадків можна міняти від найпотужнішої до слабкої, що дозволяє підлаштовуватися під зміну кількості природного світла в певний час доби.

За цим посиланням ви побачите режим роботи велосипедного світла Onride Twinkle.

Джерело живлення

Використання сучасних літій-полімерних акумуляторів дозволило суттєво збільшити час автономної роботи блимавок. Наприклад, залежно від режиму світіння Flicker працює від 3 до 12 год, а Donat 10 — від 9 до 56 годин. Літій-полімерні акумулятори є більш досконалими у порівнянні з літій-іонними. Для них характерна безпечність використання, висока енергетична щільність, відсутність ефекту пам’яті та незначний перепад напруги під час розряджання, що позитивно впливає на тривалість експлуатації.

Корпус та захист від вологи

Попри доступну вартість частина базових блимавок має алюмінієвий корпус, зокрема Donut 20, Twinkle та Donut 10. Решта виготовлені з міцного пластику. Моделі Donat 20, Round, Flicker, Twinkle та Donat 10 мають ступінь захисту від вологи IPX5 і не бояться водяних струменів. Блимавки Bright та Plato з рівнем вологозахищеності IPX4 не пропускають всередину корпусу краплі води. Це означає, що електроніка працюватиме відповідним чином навіть під час сильної зливи.

Кріплення

У комплекті з базовими блимавками ONRIDE йде швидкозмінне універсальне кріплення, яке підходить практично до всього освітлення на велосипед від цього бренду. За потреби фіксувальний гумовий ремінець можна придбати окремо. Крім того, ONRIDE випускає універсальні кліпси. Якщо встановити кліпсове кріплення замість стандартного гумового ремінця, то це дозволить зафіксувати світло на підсідельній сумці, на велобаулі, на рюкзаку чи на інших речах.

У моделях Donut 20 та 10 є і стандартне кріплення, і кліпса. Завдяки цьому велосвітло Donut набуло популярності не лише серед велолюбителів, а й серед бігунів та пішоходів, які турбуються про свою безпеку під час руху по узбіччю чи перетину проїжджої частини.

Якщо ваш вибір зупинився на одній з представлених моделей, ви можете здійснити замовлення у нашому інтернет-магазині Велодім.Київ. Ми намагаємось відправляти замовлення у день його оформлення. 

Також ви можете завітати у наш локальний магазин за адресою Київ, вул. Маршала Тимошенка 13 А, що на Оболоні за цим маршрутом,  та приміряти блимавки на свій велосипед.

Долучайтесь до нас у соціальних мережах: Facebook, Instagram, Telegram.

 

Коментарі