Велосумки Roswheel та Sahoo в деталях.

Велосумки Roswheel та Sahoo в деталях.

Велосумка - незамінний аксесуар кожного велосипедиста.

На сьогодні розділяють сумки для велосипеда за їх кріпленням:

  • Велосумка на (під) раму.
  • Сумка на кермо (руль) велосипеда.
  • Сумка на багажник: штани, ноги, баул.
  • Підсидільна сумка.
  • Велосумка для телефона (смартфона) з кріпленням на винос або раму велосипеда.

байкпакінг, велосипедні сумки roswheelбапакінг с велосумками roswheel

На фото приклад байкпакінгу з велосипедними сумками Roswheel.

У зв’язку зі зростанням популярності байкпакінгу впродовж останнього десятиліття на світовому ринку з’явилося досить багато виробників велосумок. Якщо говорити про відомі «народні» бренди, які чітко дотримуються балансу між ціною та якістю, то першою спадає на думку компанія Roswheel. Саме з продукції цієї фірми розпочалося знайомство з байкпакінгом вже майже у цілого покоління велосипедистів. І навіть більше — це сумки, які дали квиток у перший велопохід мільйонам туристів по всьому світу.

Істрія розвитку бренда Roswheel.

Шанхайська компанія Roswheel почала працювати над розробкою велосумок у 2007 році. Спочатку партії товару були невеликими, відшивалися вручну і призначалися виключно для внутрішнього китайського ринку. Після 14 років активної роботи над розширенням модельного ряду та вдосконаленням технологій пошиття Roswheel здобув репутацію виробника високоякісних сумок та завоював безперечну довіру велолюбителів.

Особливості велосипедних сумок Roswheel.

Сумки для байкпакінгу та велотуризму від Roswheel відрізняються продуманою конфігурацією, якісними матеріалами, надійними швами та стильним дизайном. Сьогодні продукція цього бренду успішно реалізується у більш ніж 50 країнах світу, в тому числі й в Україні. Модельний ряд налічує близько сотні товарів. Фірма має у своєму розпорядженні чотири фабрики та один з найбільших складів з продукцією на північному сході Китаю. За час свого існування бренд сумарно продав понад 20 мільйонів сумок, призначених як для тривалих походів, так і для одноденних виїздів, тренувань, змагань та ком’ютингу. 

велосумки roswheel 2020

На фото велосипедні сумки Roswheel 2020 р.

 

Варто зазначити, що раніше Roswheel також займався випуском інструментів, камер, рукавичок, шоломів та інших аксесуарів для велосипедів. Проте гордістю бренду завжди були сумки на кермо, верхню трубу, підсиділ та багажник, а особливо — сумки для смартфонів з прозорим віконцем для роботи з тачскріном. Тому у 2012 році виробник вирішив зосередитися виключно на розробці нових типів велосумок та вдосконаленні наявних моделей з урахуванням останніх тенденцій у велоіндустрії. Сьогодні фірма вкладає значні кошти у проведення фундаментальних досліджень задля того, щоб її продукція залишалася кращою на ринку і навіть трішки випереджала свій час.

Місія Roswheel.

Як стверджують представники компанії, місія Roswheel — виробляти функціональні товари із простою конструкцією, які задовольнять потреби кожного велосипедиста, підійдуть для будь-якої покатеньки чи велоподорожі, дозволять мандрувати як завгодно далеко та заслуговуватимуть на повну довіру.

велосумки roswheel преміум класу

На фото велосипедні сумки Roswheel преміум класу.

Нещодавно Roswheel вирішив зосередитися на виробництві сумок преміальної якості, які відповідають найвищим вимогам споживачів.

Сумки для велосипедів Sahoo.

Sahoo перейняли від Roswheel увесь чотирнадцятирічний досвід та напрацювання, щоб створити високоякісний товар по демократичній ціні. І тепер Sahoo - це дочірній бренд всесвітньовідомої компанії Roswheel, який випускає моделі велосипедних сумок середньої цінової категорії.

Sahoo сумка для велосипеда

На фото сумки для велосипедів від бренда Sahoo.

Продукція Sahoo зайшла на український ринок у 2020 році та одразу викликала шалений ажіотаж, адже у велосипедистів нарешті з’явився шанс за невеликі гроші укомплектувати свій байк дійсно якісними сумками для прогулянок по місту або походів. Крім того, Sahoo ― це оптимальний варіант для тих, хто має обмежений бюджет або не впевнений, що перевезення вантажу в нарамних сумках йому точно підходить.

Наявність кількох лінійок товарів з різним призначенням та характеристиками дозволяє вибрати з усього різноманіття моделей ті велосумки які підходять саме вам.

Особливості велосумок Sahoo.

Серії велосипедних сумок Sahoo відрізняються між собою наступники особливостями:

  • Ступенем водостійкості.

Водонепроникні та вологозахищені велосипедні сумки Sahoo

На фото зображені вологозахищені властивості сумок для велосипеда Sahoo.

  • Типом кріплення.

приклади кріплення сумок на велосипед

на фото показані приклади кріплення велосипедних сумок Sahoo.

  • Способом обробки швів та матеріалом.

На кожній сумці передбачені світловідбивальні елементи у вигляді смуг, елементів декору чи логотипів. Це підвищує видимість велосипеда на дорозі для більшої безпеки при пересуванні в умовах погіршеної видимості.

світловідбиваючі елементи на велосипедних сумках sahoo

На фото показано світловідбиваючі елементи на велосипедних сумках Sahoo.

Кожна лінійка велосумок має свій унікальний дизайн, тому придбавши комплект із кількох моделей можна не лише покращити естетичну привабливість байка, а й підкреслити індивідуальність та почуття стилю його власника. Всі моделі сумок Sahoo виконані у стриманій кольоровій гамі. Найчастіше використовується універсальна комбінація відтінків сірого та чорного кольорів, які виграшно виглядають на рамах будь-якого забарвлення.

Серії велосумок Sahoo: Classic та Urban.

Особливо популярними серед велосипедистів-початківців є серії Classic та Urban.

сумка на багажник велосипеда серії Sahoo urban

На фото сумка на багажник велосипеда серії Sahoo Urban.

І ось основні причини такої популярності:

  • Доступна вартість.
  • Незрівнянна практичність.
  • Широкий модельний ряд.

Найчастіше їх купують жителі мегаполісів, які використовують велосипед як транспортний засіб для того, щоб добиратися на роботу чи навчання, а також любителі покатеньок вихідного дня або велопрогулянок містом.

Особлива велосумка з лінійки Classic.

Сумка фідер для фляги на велосипед Sahoo

На фото велосипедна сумка-фідер Sahoo.

Приємним бонусом є те, що сумка на раму та фідер (сумка під флягу) серії Classic працюють по принципу термоса завдяки внутрішньому теплоізоляційному шару та зберігають вміст холодним або гарячим впродовж тривалого часу.

Лінійка велосипедних сумок Sahoo Essentials.

Сумки Classic та Urban мають базовий рівень вологозахищеності, тоді як лінійка Essentials вже може вберегти речі від короткочасної зливи. Якщо ж ви збираєтесь у багатоденний похід або ж плануєте перевозити цінні речі по місту, то для цього найкраще підійдуть велосумки серії Dry та Pro. Вони повністю герметичні, тож у вологи немає жодних шансів потрапити всередину.

Ідеальну герметичність забезпечують:

  • Сучасні синтетичні матеріали.
  • Запаяні шви.
  • Проґумовані змійки.
  • Особлива конструкція сумки - roll-top («скрутка»).

 Лінійка сумок для велосипеда Sahoo Pro.

СУМКА НА РАМУ SAHOO PRO

На фото сумка на  раму велосипеда серії Sahoo Pro.

Лінійка Pro відрізняється меншою вагою, що актуально під час змагань та тривалих велоподорожей, у яких грає роль кожен грам навіски на велосипеді. Це найбільш технологічно досконалі сумки, які по своїх характеристиках наближені до продукції вищої цінової категорії.

Яку б з чотирьох серій ви не обрали, перед тим, як почати використовувати сумки, не забудьте підготувати свій велосипед до байкпакінгу. У процесі експлуатації текстильні застібки труться об раму, що через деякий час призводить до пошкодження фарбового покриття. Якщо ви будете кататися по бездоріжжю, то пил та бруд, які потраплятимуть під стрічку Velcro, працюватимуть як абразив та пришвидшать протирання шару фарби. Щоб уникнути цього, потрібно наклеїти на місця, де будуть знаходитися кріплення, захисну антигравійну плівку. Важливо періодично контролювати її цілісність та вчасно замінювати на нову. 

Як вибрати сумку для велосипеда ви можете детально ознайомитись у нашій статті.

У веломагазині Велодім.Київ, що на Оболоні, ви можете обрати та купити сумку на велосипед будь-якого розміру та з різним призначенням і кріпленням. Ви можете здійснити замовлення через інтрнет-магазин, адже ми відправляємо замовлення в день оформлення. На сайті представлені велосипедні сумки від 110 грн (ціна актуальна на момент написання статті).

Ми намагаємось задовільнити побажання кожного велосипедиста у виборі велоаксесуарів.

Долучайтесь до нас у соціальних мережах: Facebook, Instagram, Telegram.

 

 

Коментарі