Велосипедне дзеркало ONRIDE

Дзеркало для велосипеда ONRIDE

Велодзеркало, дзеркало на руль, на кермо велосипеда купити

В наш час велосипед став популярним видом транспорту не лише для проведення відпочинку, а для пересування містом. Незважаючи на наявність велодоріжок в містах України, часто доводиться виїжджати і на проїжджу частину за їх відсутності. Але і на велодоріжці може відбутись зіткнення з неуважним велосипедистом.

Убезпечити себе ви можете, якщо встановите велосипедне дзеркало на кермо велосипеда.

Дзеркало заднього виду на кермо велосипеда дає змогу збільшити кут огляду велосипедиста під час руху. Наявність такого аксесуара дає змогу виконувати маневри без зайвої необхідності щоразу повертати голову під час їзди. Також такий предмет дасть змогу відстежувати ситуацію позаду, тож стане в пригоді тим, хто катається групою або з дітьми. Адже в такому разі є можливість відстежувати пересування всіх учасників дорожнього руху, які рухаються позаду.

На що варто звернути увагу при виборі велодзеркала:

  • Кріплення

  • Кут огляду

  • Форма велодзеркала

 

Кріплення: Дзеркало для велосипеда може кріпитись в руль (бічна частина керма, в отвір заглушки) або безпосередньо на кермо велосипеда. Дзеркало, яке кріпиться в руль, має менший розмір, відтак і менший кут огляду, порівняно з дзеркалом, яке кріпиться на кермо.

 

Дзеркало для велосипеда Онрайд в кермо велосипедавелодзеркало на кермо велосипеда онрайд

 

Кут огляду: існують два вида кута огляду - правий та лівий. Обрати який кут огляду вам потрібен можна методом спроби і зупинитись на тому, яке зручніше. Не виключено, що ви можете обладнати велосипед двома дзеркалами одразу для більш безпечних поїздок на велосипеді.

Ліве дзеркало на кермо велосипеда купитиПраве дзеркало на кермо велосипеда купити

 

Велодзеркало на кермо велосипеда можна обрати і за формою.

Кругле велодзеркало купитиКвадратне велодзеркало купитиПрямокутне велодзеркало купити

Дзеркала на кермо велосипеда українського бренда ONRIDE виготовлені з міцного полімеру та металу, залежно від моделі.  Кріплення виготовлені з алюмінію. Матеріал дзеркала виконано зі скла або полікарбонату з дзеркальним шаром.

 

Якщо ви шукаєте дзеркало на кермо велосипеда, ми рекомендуємо дзеркала від ONRIDE. Широкий вибір та доступна ціна дозволить кожному велосипедисту підібрати потрібне велодзеркало.

 

Більше цікавої інформації у наших соціальних мережах: FacebookInstagram

А ще більше розваг у нашому телеграм каналі Telegram

Коментарі