Велосипедні камери ONRIDE

Велосипедні камери ONRIDE

Велосипедні камери Onride

Велосипедна камера - це внутрішня частина шини, яку укладають під обід і накачують стисненим повітрям через спеціальний ніпель. Загалом - це закільцьована гумова трубка певної товщини і діаметра.

 

Як вибрати велосипедну камеру ONRIDE:

Купити велосипедну камеру

 

  • Призначення

  • Матеріал

  • Розміри

  • Тип ніпеля

 

Велосипедна камера 29 Дюймів

 

  • Призначення. Камера підбирається під певний вид велосипедів, наприклад, міський, гірський, шосейний або дитячий.
  • Матеріал. Сучасні камери виготовляють з каучуку (натуральний латекс) і синтетичної полімерно-мономерної смоли. Дорогі латексні на відміну від бюджетних, але і більш зносостійких бутилкаучукових можуть похвалитися легкою вагою і стійкістю до механічних пошкоджень ("укус змії"); ONRIDE пропонує велосипедні камери виготовлені з бутилкаучуку.
  • Розмір камери безпосередньо залежить від габаритів покришки, збоку якої зазвичай розміщено маркування із зазначенням важливих параметрів (ширина в мм, діаметр посадкового обода в дюймах, максимальний тиск). Важливо пам'ятати, що числове позначення може мати різні інтерпретації залежно від моделі велосипеда. Тому при купівлі велокамери варто звернутись до продавця. ONRIDE пропонує велокамери в наступних розмірах: 16", 18", 20", 24" Дюймів для дитячих і підліткових велосипедів. 26", 27,5", 29", 700x19/23С, 700x25/32С, 700x35/43С для гірських, міських та шосейних велосипедів.
  • Тип ніпеля. Presta - це найтонші ніпелі (діаметр 6 мм), їх часто використовують для спортивних і шосейних велосипедів. Найпоширенішим вважається автомобільний Shrader (діаметр 6-8/8,5 мм, циліндричної форми з різьбленням), який можна підкачувати насосами будь-якого виду. ONRIDE забезпечив двома типами ніпелів велосипедні камери.

 

Купити велосипедну камеру Онрайд 29 дюймів

 

Якщо ви бажаєте купити велосипедну камеру для свого велосипеда ви можете обрати камери відомих виробників. Ми рекомендуємо обрати велосипедні камери українського виробника ONRIDE.

Велокамери ONRIDE відповідають всім вимогам найвибагливіших велосипедистів. Завдяки однаковій товщині камери, велосипедні камери ONRIDE виділяються високою зносостійкістю та довговічністю.

За потреби ви можете здійснити заміну камери в нашій веломайстерні Велодім.

 

Більше цікавої інформації у наших соціальних мережах: FacebookInstagram

А ще більше розваг у нашому телеграм каналі Telegram

Коментарі