Заднє велосипедне світло на батарейках від ONRIDE.

ЗАДНЄ ВЕЛОСВІТЛО НА БАТАРЕЙКАХ ВІД ONRIDE: НЕВМИРУЩА КЛАСИКА ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОЇ АВТОНОМНОСТІ

Купити велосвітло Onride на батарейках

При поганій видимості велосипедист повинен самостійно дбати про свою безпеку на дорозі. Згідно з Правилами дорожнього руху, спереду на велотранспорті потрібно встановлювати світловідбивачі (катафоти) білого кольору, ззаду — червоного, з боків — помаранчевого. Проте на практиці звичайних габаритів часто мало, аби в умовах недостатнього освітлення водій вчасно помітив велосипед та змінив траєкторію руху. 

Щоб поїздки у темну пору доби були максимально безпечними, велосипедисту треба позначити себе на дорозі. Для цього потрібні передні та задні вогні з яскравими світлодіодами. Такі габарити помітно здалеку не лише у сутінках та темряві, а й в умовах туману, дощу та снігопаду.

 

КОМУ ПІДХОДИТЬ ВЕЛОСИПЕДНЕ СВІТЛО НА БАТАРЕЙКАХ

Заднє світло для велосипеда може використовувати у якості джерела живлення електричний акумулятор або гальванічні елементи (батарейки) різних типів. Акумуляторні блимавки зазвичай дорожчі та більш потужні. Моделі на батарейках не такі яскраві, але мають доступну ціну. Ними іноді комплектують нові велосипеди, особливо дитячі моделі.

Таке світло часто купують велосипедисти-початківці, які не готові витрачати багато грошей на безпеку, бо хочуть придбати одразу кілька різних велоаксесуарів. Батарейки також обирають ті, хто катає досить рідко або старається завжди повертатися додому до настання сутінок. Крім того, моделі на батарейках використовують у якості дублюючих або запасних у парі з більш потужними фарами.

Блимавки на гальванічних елементах популярні й серед велотуристів, адже таким світлом зручно користуватися в умовах автономних та напівавтономних походів. Міні-пальчикові батарейки ААА можна придбати практично в кожному сільському магазині, не менш поширеними є елементи живлення CR2032 («таблетка»). Крім того, їх можна взяти у потрібній кількості з собою у похід.

 

БЛИМАВКИ НА БАТАРЕЙКАХ ВІД ONRIDE

Окрім заднього світла на літій-полімерних акумуляторах бренд ONRIDE має в асортименті блимавки на гальванічних елементах типорозміру AAA та CR2032. Вони користуються популярністю у велолюбителів завдяки оптимальному балансу «ціна-якість» та своїй довгоживучості. Крім того, у задніх габаритних вогнів на батарейках від ONRIDE є й низка інших переваг.

Міцний корпус та надійне кріплення

Задня велосипедна блимавка ONRIDE Lit на батарейках купити

На фото велосипедна блимавка Onride Lit

Практично всі моделі задніх фар виготовлені з міцного пластику, окрім блимавки Lit, корпус якої зроблений з алюмінієвого сплаву. Надійне та просте кріплення гумкою-тримачем чи пластиковим хомутом (до підсідельного штиря, шолома чи рюкзака) або болтами (до багажника) дозволяє не хвилюватися про те, що блимавка загубиться через сильну вібрацію на бездоріжжі.

Вологозахищеність

Всі деталі корпусу моделей на батарейках щільно прилягають одна до одної, що забезпечує високий рівень захисту від вологи. На працездатність блимавок жодним чином не впливають бризки води, які потрапляють на корпус з різних сторін. Завдяки цьому світлом можна користуватися навіть під час найсильнішої зливи. 

Яскраві світлодіоди та якісні лінзи

ONRIDE використовує у своїх блимавках як пакетні діоди COB, так і чіпи SMD. Це дві найбільш популярні світлодіодні технології на сьогодні. Вони дозволяють отримати потужний світловий потік, який додатково підсилюється оптикою. 

Діоди SMD відомі своєю високою яскравістю. Вони дозволяють отримати потужний направлений пучок світла. Чіпи COB складаються з великої кількості менш потужних діодів. Їх покривають шаром люмінофору, який підсилює світіння та робить його більш рівномірним. 

Простота використання

Onride Warm задня блимавка на батарейках купити

На фото мигалка задня ONRIDE Warm

 

Найчастіше задні габарити для велосипеда використовуються у режимах блимання та постійного світіння. Такі моделі блимавок на батарейках від ONRIDE, як Warm, Lit та Shiny, також можуть працювати обома способами. Для зміни режиму потрібно натиснуть кнопку на корпусі. 

Велосвітло заднє на батарейках Onride Pulsar купити

На фото велосвітло заднє на батарейках Onride Pulsar

Задні вогні Pulsar, Nip, 302, Cool та Dual додатково мають третій режим — менш яскраве постійне світло або повільне блимання. Типи світіння у цих моделей також змінюються натисканням кнопки. Блимавка Screen, яка кріпиться на велосипедний багажник, функціонує виключно у режимі постійного світіння. 

Задня велосипедна блимавка світло Onride Cool на батарейках купити

На фото велосипедна блимавка на батарейках Onride Cool

Компактний дизайн

Заднє світло на батарейках досить компактне та легке, тому практично не відчувається на шоломі та рюкзаку. Модель Dual доступна у кількох кольорових рішеннях. Це дозволяє підібрати блимавку, зовнішній вигляд якої гармоніюватиме з дизайном рами.  Також різнокольорове силіконове кріплення заднього світла Dual дуже подобається дітям, оскільки воно виглядає яскраво та оригінально.

 

Ви можете купити велосипедне світло на батарейках на сайті або в магазині на Оболоні.

Ми пропонуємо широкий вибір велосипедного світла: велофари та задні велосипедні вогні і блимавки.

 

 

Коментарі