Заднє світло на велосипед від ONRIDE: універсальні блимавки.

НАДПОТУЖНЕ ЗАДНЄ ВЕЛОСВІТЛО ВІД ONRIDE: УНІВЕРСАЛЬНІ БЛИМАВКИ ДЛЯ ДНЯ І НОЧІ

Заднє велосипедне світло ONRIDE купити

Дбати про власну безпеку на дорозі — задача кожного велосипедиста, який цінує своє життя. В умовах недостатньої видимості значно зростає ймовірність потрапити в аварійну ситуацію. Це може бути ДТП за участі автомобілів, громадського транспорту, пішоходів, а то й інших велолюбителів. Тому в сутінках, а також в туманну, дощову погоду та під час снігопаду дуже важливо чітко позначити себе на дорозі. А тим, хто пересувається у щільному міському трафіку, рекомендується робити це і вдень. На жаль, в обох випадках звичайні катафоти малоефективні. На велосипеди потрібно встановлювати надпотужні яскраві блимавки, помітні на тлі неонових вивісок та габаритних вогнів автівок.

Саме таке заднє світло ви знайдете у колекції 2021 року від компанії ONRIDE:

  • Мигалка задня ONRIDE View 270°

  • Мигалка задня ONRIDE Slit

  • Заднє світло ONRIDE Clue

  • Заднє світло ONRIDE Row

  • Задня блимавка  ONRIDE Key

 

Розглянемо детально:

  • Світловий потік
  • Режими роботи
  • Вологозахищенність
  • Джерело живлення
  • Корпус та кріплення

 

 

УНІВЕРСАЛЬНЕ ОСВІТЛЕННЯ ВЕЛОСИПЕДА 

Нещодавно ми зробили огляд флагманської лінійки велосипедних блимавок ONRIDE — Inferno 30 та Inferno 20. Це топові моделі, здатні цілодобово забезпечувати максимальну безпеку навіть у найбільш ризикованих ситуаціях на дорозі. Наступними за Inferno по яскравості є такі універсальні задні блимавки від ONRIDE як View 270°, Slit, Clue, Key та Row. Ці габарити мають менший радіус засвіту в порівнянні з Inferno 30 та 20, проте цілком підходять для використання вдень і вночі. Давайте розглянемо їх характеристики більш детально.

View 270°, Slit 

Заднє велосипедне світло Onride view купитиЗаднє велосипедне світло Onride Slit купити

На фото заднє велосипедне світло ONRIDE View 270° та ONRIDE Slit

 

Світловий потік

Повнорозмірні задні вогні на велосипед View 270° та Slit здатні випромінювати світловий потік потужністю 90 Люменів. У них використовується сучасна світлодіодна технологія COB, яка дозволяє монтувати велику кількість яскравих кристалів в одному корпусі. Чіпи COB виглядають як єдина панель, яка дає рівномірно яскраве світло. Суттєвого покращення світловіддачі вдається досягнути завдяки застосуванню суцільного люмінофорного покриття. Технологія COB дозволяє економити електроенергію, що позитивно позначається на тривалості автономної роботи блимавок. 

Світлового потоку у 90 Люменів більш ніж достатньо, щоб заздалегідь проінформувати інших учасників дорожнього руху про свою присутність. View 270° та Slit не мають «пекельної» яскравості Inferno, тому не так дратуватимуть водіїв та велосипедистів, які будуть рухатися за вами. Якщо ви не хочете змушувати інших учасників дорожнього руху ловити «зайчиків», ці дві моделі саме для вас. 

Режими роботи

У блимавках передбачено два рівні яскравості постійного світіння, три рівні яскравості блимання та повільна пульсація. Найбільше енергії заднє світло для велосипеда споживає, коли працює у постійному режимі. Зі зменшенням частоти пульсації тривалість автономної роботи блимавок збільшуватиметься.

Вологозахищеність

Рівень вологозахищеності в обох габаритах класифікується як IPX5. Це означає, що водяні струмені з довільного напрямку не можуть потрапити всередину та вплинути на роботу електроніки. Тому блимавками можна без остраху користуватися навіть під найсильнішою зливою — дощ жодним чином не вплине на їх роботу.

Джерело живлення

Вбудований літій-полімерний акумулятор ємністю 500 mAh гарантує, що встановлене на велосипед заднє світло працюватиме від двох до п’яти годин залежно від типу світіння. Акумуляторна батарея Li-Pol є більш сучасною у порівнянні з літій-іонною: відрізняється підвищеним рівнем безпеки, має довший експлуатаційний період та трохи більшу місткість. 

Корпус та кріплення

View 270° та Slit випускають у пластмасовому корпусі видовженої форми. Тому найчастіше ці габарити кріплять вертикально на підсідельний штир або на пір’я заднього трикутника рами. View 270° має покращену бокову видимість завдяки оптимізованій оптиці. Вигнуту лінзу в Slit добре видно з боків, якщо чіпляти блимавку горизонтально. 

 

Key, Clue, Row

Заднє велосипедне світло Onride Clue та Onride Key купитиЗадня велосипедна мигалка Onride Row купити

На фото велосипедні мигалки Onride Key, Klue, Row.

 

Світловий потік

Заднє світло для велосипеда Key, Clue та Row відрізняється небувалою яскравістю при досить скромних розмірах. Світловий потік, який досягає 80 Люменів, вдалося отримати завдяки використанню потужних діодів COB та SMD у поєднанні з якісними лінзами. 

Технологія SMD є найбільш поширеною сьогодні, не зважаючи на ріст популярності чіпів COB. Діоди SMD відрізняються універсальністю та високою світловіддачею. 

Унікальність моделей Clue та Row полягає у наявності лінз особливої конструкції, які збільшують далекобійність променю і водночас не сліплять інших учасників дорожнього руху.

 

Джерело живлення та режими роботи

Key, Clue та Row мають вбудований Li-Pol акумулятор ємністю 300 mAh, що дозволяє їм працювати від двох до дванадцяти годин залежно від режиму роботи. Зокрема, передбачено яскраве та середнє постійне світіння, звичайне та пульсуюче блимання, блимання при постійному світінні.

 

Вологостійкість корпусу

Моделі Key та Clue мають міцний алюмінієвий корпус прямокутної форми. Блимавка на велосипед Row виготовляється з пластику, вона довгаста та більш компактна. Рівень захисту від потрапляння вологи всередину корпусу в усіх трьох моделях оцінюється як IPX4. Велосипедне світло не боїться бризок, які падають на нього у будь-якому напрямку, тож його можна спокійно використовувати під дощем.

 

Кріплення

Варто зазначити, що всі блимавки та фари ONRIDE комплектуються універсальним кріпленням. Фіксаційні ремінці є взаємозамінними та продаються окремо. Це дуже зручно, адже ви гарантовано зможете користуватися велосипедним світлом навіть якщо кріплення колись вийде з ладу.

Крім того, в асортименті ONRIDE є універсальні кліпси для фіксації світла на підсідельній сумці, велобаулі, рюкзаку чи на інших речах.

Кліпса для велосипедного світла Onride

На фото велосипедне світло Onride View 270° , закріплене на рюкзаку за допомогою спеціальної кліпси.

 

Якщо ви бажаєте купити заднє велосипедне світло, ви можете обрати блимавку в нашому каталозі або завітати у наш веломагазин на Оболоні.

Наші ввічливі та досвідчені менеджери нададуть вичерпну консультацію у виборі велосипедного світла для вашого велосипеда.

Якщо у вас виникають запитання, ви завжди можете скористатись нашими телефонами та електронною поштою.

Також, долучайтесь до нас у соціальних мережах: FacebookInstagramTelegram.

Коментарі