Найдивніші речі, з якими стикалися велосипедисти під час велоподорожей.

Найдивніші речі, з якими стикалися велосипедисти під час велоподорожей.

Нещодавно Discerning Cyclist запитали велосипедистів на Reddit та Facebook, чи стикалися вони з якимись дивними речами під час поїздок на велосипеді, і відповіді не розчарували.
 
Пропонуємо вашій увазі добірку найдивніших речей, які велосипедисти бачили під час поїздок.
 

Дикі тварини.

Велосипедисти зустрічають дихих тварин під час їзди на велосипеді

Найчастіше велосипедистам трапляються зустрічі з дикими тваринами: бобри, лисиці, орли, ласки, білка альбінос та навіть броненосець.
 

Дивні люди.

Велосипедисти зустрічають дивних людей під час велоподорожей

 
 
NxPat поділився: "Багато років тому я катався по Японії, в сільській місцевості. Я вирішив зупинитися на невеликій стоянці, щоб перепочити. Я почув якусь музику і співи на стежці, тому вирішив подивитися. А даремно. Чотири пари середнього віку танцювали голяка навколо гігантського опудала панди. Я повернувся на велосипед, швидко як тільки зміг, і поїхав звідти".
 
За словами Кеті Ле Сейдж, одного разу, катаючись на гірському велосипеді, вона натрапила на "оголену пару в садомазохістському вбранні". "Я більше ніколи не хочу бачити цю картину", - додала вона.
 
Один велосипедист поділився, що одного разу побачив людину, яка "відпочивала на велодоріжці з подушкою під головою", а інший бачив "жінку, яка співала оперу на залізничній колії, прогулюючись у ситцевій сукні".
 

Дивні речі.

Дивні предмети та речі, які люди зустрічали під час велопрогулянок.


Користувач Reddit ділиться: "Я побачив пістолет на велодоріжці. Я зупинився приблизно за 60 футів і зателефонував у диспетчерську службу. Я дочекався офіцера, який з'явився. Пізніше я запитав друга з поліції, що це за історія, і виявилося, що пістолет був викрадений з іншого міста".

Бідолаха Баррі Тангсет знайшов десятки манекенних голів з макіяжем. "Це було посеред лісу, щонайменше за милю від найближчої дороги".

А ще є Ронда Снайдер, чий досвід досить унікальний. "Я їхала навесні і помітила набір ключів, які лежали в кучугурі снігу на гравійній дорозі, якою я їхала. Це були мої власні ключі від велосипедного замка, які я загубила під час попередньої поїздки".

Хоча удача була на боці Ронди, цього не можна сказати про Бена Вольфа та Ендрю М. Гартлі.

"У мене тричі влучала блискавка", - написав Бен, додавши: "Напевно, мені варто припинити їздити в грозу".

 

Їзда на велосипеді відкриває нові горизонти, знайомить нас з неймовірними людьми, відкриває непервершені краєвиди. Тільки на велосипеді можна проїхати так далеко, як не пройти пішки, і тільки на велосипеді можна під'їхати туди, куди не проїде автомобіль.

Обирайте велосипед як засіб пересування, заняття фізичною активністю, транспорт для щоденної їзди.

У веломагазині Велодім ви можете обрати велосипеди, шолом, рукавички, інструментидля комфортної їзди.

 

 

Джерело

Коментарі