Новий міський шолом Lazer на 70% складається з перероблених матеріалів

Новий міський шолом Lazer на 70% складається з перероблених матеріалів

Велошолом Lazer з перероблених матеріалів

Компанія Lazer заявляє, що її новий шолом Verde KineticCore мінімізує використання матеріалів, на 70% складається з перероблених матеріалів і придатний для вторинної переробки.

"Ми добре розуміємо, що виробництво шолома завжди матиме вплив на навколишнє середовище, але ми прагнемо зменшити цей вплив. Цей новий шолом - крок у правильному напрямку для Lazer. Наша подорож на цьому шляху - не закінчиться з Verde KinetiCore", - сказав Пітер Дуйнслегер, комерційний директор Lazer, що належить компанії Shimano.

Ця модель шолома зменшує використання матеріалів за рахунок відсутності анкерів для ремінців, роздільників, липучок, магнітів та фарби.

Щонайменше 70% ваги шолома складають перероблені матеріали, що використовуються для його зовнішньої та внутрішньої оболонки, системи кріплення та ремінців. Зовнішня оболонка шолома виготовлена з перероблених компакт-дисків.

Lazer стверджує, що новий шолом готовий до циркулярного майбутнього, оскільки його запатентована система EcoLoc усуває потребу в клеї. Його безклейова конструкція дозволяє користувачеві легко розібрати шолом в кінці життєвого циклу для сортування на вторинну переробку.

Lazer велошолом з переробленого матеріалу

Шолом повністю розроблений і виготовлений в Європі.

Verde KinetiCore також має вбудований порт для універсального світлодіодного ліхтаря Lazer. "Це знову ж таки дозволяє повністю розбирати всі відпрацьовані частини (в кінці терміну служби, на відміну від вбудованих батарей і світлодіодів", - кажуть в компанії.

Роздрібна ціна шолома - $99.99. Його можна буде побачити на виставці Sea Otter Classic.

Модель була розроблена для міських пасажирів, з вентиляційними отворами, призначеними для посилення вентиляції, не пропускаючи дощ. Сумісний зимовий комплект забезпечує більше тепла.

Технологія KinetiCore від Lazer має вбудований захист від ударів при обертанні завдяки "контрольованим зонам зминання", вбудованим в шолом.

 

Велосипедний шолом є невід'ємним аксесуаром безпечних велоподорожей.

Ви можете обрати велошоломи Lazer на нашому сайті, а також велосипедні шоломи інших відомих брендів.

 

 

Джерело

Коментарі