Їзда на велосипеді може мати побічні ефекти!

Усі чули про користь їзди на велосипеді, а от чи знаєте ви про шкоду?

📌Увага! Їзда на велосипеді може мати побічні ефекти!🙀

їзда на велосипеді

Отже, якщо ви вирішили змінити поїздки на авто чи громадському транспорті на велосипедні, вам необхідно пам'ятати про наслідки цього вибору.

  1. Втрата ваги.

🙃Якщо ви мрієте погладшати, то велосипед навряд чи вам допоможе. Відомо, що їзда на велосипеді спалює калорії, що зберігаються в жирових запасах організму.

  1. Небезпечно низька кількість стресових переживань.

😎Спостерігається, що ті, хто часто їздять на роботу на велосипеді, втрачають ворожість, яка може бути для декого важливим інструментом для виживання в сучасному світі.

  1. Пунктуальність.

🤩Якщо ви полюбляєте дратувати керівництво і колег на роботі своїми запізненнями, то велосипед вам не підійде. Адже велосипедом можна уникнути заторів і набагато швидше дістатись місця призначення.

  1. Відчуття себе переможцем.

👻Ті, хто керують власним часом і своїми поїздками (покатеньками), часто відчувають, що можуть чогось досягти!

  1. Втягує до інших видів діяльності.

🧙‍♂️Велопокатеньки можуть привести до зацікавленості в інших неприбуткових видах діяльності: велопробіги, змагання, популяризація ЗСЖ.

  1. Прояви радості.

😁😁😁Велосипедисти часто отримують радість і насолоду від покатеньок. А часті усмішки можуть викликати мімічні зморшки на вашому обличчі.

Якщо ж ви не вбачаєте жодної шкоди у катанні на велосипеді, і бажаєте пересісти на нього, можете подивитись на найкращі моделі в нашому магазині

велосипеди TREK

Коментарі