Велосипедистка отримала компенсацію у розмірі 66 000 євро, через поганий стан доріг.

Велосипедистка виграла суд проти дорожно-будівельної компанії та отримала компенсацію у розмірі 66 000 євро.

велосипедистка отримала компенсацію через поганий стан доріг

Велосипедистка, яка отримала травму спини в результаті падіння з велосипеда, отримала компенсацію у розмірі 66 000 євро, яку призначив  суд.

Подія відбулась в Ірландії.

 

Нуала Райан, 61 р, їхала провулком на своєму велосипеді, коли її колесо заїхало у каміння, якими була засипана ямка на дорозі. В результаті цього, жінка втратила керування і впала з велосипеда. Вона отримала незначні травми спини, проте кілька місяців їй довелось провести у підтримуючому корсеті.

З цієї причини жінка подала позов до суду на компанію, яка займається ремонтом доріг, з метою отримати компенсацію за завдану шкоду.

Проте, керівництво компанії відмовилось виплачувати компенсацію, посилаючись на те, що каміння у ямці опинилось не з їх волі. Хтось з місцевих мешканців самостійно засипав ямку. А компанія не отримувала повідомлень про пошкодження на цій ділянці дороги.

Справа по цьому випадку велась ще з 2014 року. Проте у травні цього року суд задовольнив позов Нуали Райан, і зобов'язав дорожну компанію виплатити компенсацію у розмірі 66 000 євро.

 

Коментарі